25 Temmuz 2010

Türkiye’nin en iddialı yaz mönüsü deneyimi “Up Lounge”da


Bu yaz Up Lounge’a gidenler muhteşem manzara eşliğinde İstanbul’a tekrar âşık oluyorlar… Yaz-kış İstanbul eğlence yaşamının en hareketli merkezlerinden biri olan Asmalımescit’te Minare Sokak’ta yer alan Up Lounge, caddenin kalabalığından uzak, İstanbul’u ayaklar altına seren muhteşem manzarası ile iyi yemek, müzik ve hoş mekan severleri ağırlıyor.

MarGroup’un İstanbul yeme-içme ve eğlence yaşamına yeni kattığı Up Lounge, sadece manzarası ile değil çağdaş dekorasyonu, yerli ve yabancı tatların bir arada oluşturduğu geniş ve enfes yemek mönüsüyle Asmalımescit’e farklı bir soluk getirdi.

Özenli servisi, görkemli manzarası ve kaliteli eğlence anlayışı ile kısa sürede adından söz ettiren Up Lounge’ın 2010 yazına damgasını vuran iddialı mönüsü, Amerika’da önemli restoranlarda aşçılık yapan okullu şef Pelin Görpe’nin kendine özgü yemekleri de içeren tatlardan oluşuyor. Görpe, tecrübeli elleriyle hazırladığı birbirinden leziz yemekleri özel sunumuyla birleştirerek, değişik soslar eşliğinde servis ediyor.



Yengeç köfte, midye rockefellar, karides ızgara, levrek fileto ve kuzu pirzola Up Lounge’ın Akdeniz mutfağının yenilikçi, modern ve yaratıcı yüzünü yansıtan mönüsündeki lezzetleri oluşturuyor… Pazartesiden cumartesiye kadar 18:00-02:00 saatleri arası hizmet veren Up Lounge’ı manzarası, ortamı, enfes yemekleri kadar çekici kılan bir başka özelliği de cumartesi günleri yapılan canlı müzik performansı… Her cumartesi Up Lounge’da sahne alan Berin Koç, cazdan acid caza, funktan house’a söylediği şarkılarla konukların kulaklarının pasını siliyor.

Up Lounge böylece zengin mönüsü, canlı müziği, enfes manzarası ve dekorasyonu ile mideye, kulağa ve göze aynı anda hitap ediyor. Park ve vale hizmetinin de bulunduğu mekânda özellikle akşam saatleri için rezervasyon yaptırılması öneriliyor.



 
Siz de yazın güzelliğini hem şehrin ortasında hem de şehirden uzak olarak yaşamak istiyorsanız, kendinizi Up Lounge’ın Haliç manzaralı doyumsuz atmosferine bırakın!

Adres: Asmalımescit Minare Sokak No: 12 Tepebaşı-Taksim/İstanbul

Tel: 0 212 249 92 82- 83
 
 

2 yorum:

  1. Manzara muhteşem. Paylaşımınız için teşekkürler.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  2. 7sinde istanbulda olacagım mutlaka gidip yemek yemeyi düşünüyorum teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails