11 Haziran 2010

Zazie Yeni Bahcesi İle Yaza Merhaba Diyor!


İstanbul’un en önemli buluşma noktalarından Zazie’nin yepyeni açıkhava bahçesi açıldı.

Zazie’nin giriş katındaki yeni bahçesi yine şık, kaliteli ve keyifli atmosferi ile davetkar bir mekan olma özelliğini koruyor ve yaza merhaba diyor...


 

 
Gün ve gece boyunca yemek için tercih edilen, akşamüzeri saatlerinde ise kokteyller ile hareketlenen bahçede Zazie’nin dünya mutfaklarından derlediği lezzetleri ya da hafif ve nefis pizzalarını tadabilirsiniz.

Şehrin merkezinde yer alan modern bahçede günün tüm yorgunluğunu üzerinizden atacaksınız. Zazie, leziz yemekler eşliğinde ve ev konforunda güzel saatler geçirmek isteyenleri yeni açıkhava bahçesine davet ediyor.

Zazie Bahçe’de Happy Hour Zamanı!

Bu Yaz 18.00-20.00 arası Happy Hour molası Zazie’de sizi bekliyor!

Zazie’nin yepyeni üst kat bahçesinde içkinizi yudumlamanın keyfine varmanız için bir sebep daha! Yaz boyunca sürecek Zazie Happy Hour ile 1 kokteyl alana 2.kokteyl %50 indirimli.



Zazie’nin özel listesinden çalınan parçalarla eğlence de Happy Hour ile birleşiyor.

Zazie’de arzunuza göre belirleyeceğiniz, taze meyvelerle hazırlanan buz gibi kokteylleri sürahi ile de tercih edebilirsiniz. Mexican Border, Zazie Libre, Antarctica, Principessa, Sandoz, VerryBerry ve diğer kokteyller, yaz gecelerinizi daha da renklendirecek.

Yaz konserleri öncesi buluşmak için ideal konumuyla Zazie’nin yeni açıkhava bahçesinde keyifli bir yaz sizi bekliyor.


Zazie

Atiye Sk. Ak Apartmanı No: 7/2
Teşvikiye-İstanbul

0212 231 87 81

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails