13 Haziran 2010

Akşam Yemeklerinize Stil Katın!

Nintendo ve ELLE à Table™ dergisinden ilham veren yemek tarifleri...

Kayınvalidenizi etkileyecek bir yemek hazırlamanın stresini mi yaşıyorsunuz? Ya da hayatınızdaki o çok önemli kişiye bir ziyafet mi vermek istiyorsunuz? Yorgun bir günün ardından hafif bir akşam yemeği veya zengin bir ziyafet hazırlamak istiyor ama ne pişireceğinize karar veremiyorsanız, Temmuz ayında çıkacak 1000 Cooking Recipes from ELLE à Table™ oyunu yardımınıza yetişiyor.


Nintendo, her öğün için lezzetli yemek tarifleri içeren ve yemek yapma beceri ve yaratıcılığınızı geliştirecek 1000 Cooking Recipes from ELLE à Table™ oyunu için lüks yaşam dergisi ELLE à Table™ ile işbirliği yapıyor. Oyunun içerisinde bulunan 1000’den fazla yemek tarifinin her biri adım adım yönlendirmeler ve beslenme bilgileri ile birlikte anlatılıyor.

Nintendo DS ile uyumlu olan 1000 Cooking Recipes from ELLE à Table™ oyununda her ülkeden, mevsime özel hazırlayabileceğiniz yemek tarifleri ve babalar günü, yılbaşı gibi özel günler için de yemek tarifleri yer alıyor. Aileniz ve arkadaşlarınıza düzenleyeceğiniz yemeğe yakışan kusursuz bir final için Şarap Ustası Jancis Robinson ve İyi Yemek Derneği’nden John Farrand’ın hazırladığı peynir ve şarap çeşitleri üzerine rehberleri ve önerileri kullanabilirsiniz.

Oyundaki ses tanıma özelliği sayesinde mutfakta yemeklerinizi hazırlarken Nintendo DS’e bağlı kalmadan rahatça hareket etmek mümkün. Sanal tarife kitabı sayesinde özel tarifler kaydedilebiliyor ve hatta Nintendo DSi kullanıcıları, konsolun fotoğraf çekme özelliğini kullanarak, hazırladıkları yemeklerin fotoğraflarını çekip tariflerine ekleyebiliyor. Ayrıca özel tarifler, aynı oyuna sahip kişiler arasında Nintendo DS kablosuz iletişim özelliği kullanılarak paylaşılabiliyor.

Temmuz 2010’da Nintendo DS ve Nintendo DSi için satışa çıkacak 1000 Cooking Recipes from ELLE à Table™ ile usta bir ahçı olmaya hazırlanın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails