21 Mayıs 2010

Mutfaktaki Felsefe

Ülkemizin önemli mobilya sektörü oyuncularından Demsaş Mutfak Banyo çehresini değiştiriyor. Ürünlerinin isimlerini Mitolojiye göre revize eden Demsaş ürün gamına yeni eklenen ürünleri ile birlikte günlük hayatta kullandığımız mobilyalara ruh katıyor.

Demsaş yaptığı yeni yapılanma atağı ile rakiplerinin önüne geçerken mobilyaya tarihsel ve felsefik anlamlar yüklüyor. Mitolojide var olan figürleri ve isimleri ürün gamında birleştiren marka, mobilyadaki felsefe akımının ilk öncüsü.

Luna, Zeus, Aura, Venüs, Selen, Kybele, Diana, Troia, Jüpiter gibi isimlerle ürünlerini revize eden Demsaş mobilyanın ruhunu yeniden tanımlıyor. Sektörel olarak ciddi bir Pazar payına sahip firma evrensel değerleri ürünlerine taşırken, yurt dışındaki pazarıda büyümeyi hedefliyor.



 
Luna: Romalıların ay tanrıçası. Demsaş Luna modelinde şık bir yapı oluşturuyor. Büyük renk oyunları yerine parlak beyaz ve siyah lake kapaklarla sadeliği temsil ediyor.



 
Zeus: Baş tanrı. Demsaş Zeus modelinde büyük bir ihtişamı resmediyor. Güçlü görünmek isteyenler için dizayn edilmiş modelde massif ahşap kaplama kapaklar kullanılıyor.



 
Aura: Phrygia’lı güzel bir kız. Güzelliği dillere destan olan Aura mutfakların güzeli olma yolunda. Farklı olmayı ve göze hitap etmeyi sevenlerin ilgi odağı olan Aura polimerik laminat malzeme ile üretiliyor. Aura mitolojide de olduğu gibi kendine aşık ediyor.

Detaylı bilgi için http://www.demsas.com/


 

2 yorum:

  1. hepsi çok güzel hoş bir çizgisi var ama en çok aura'yı beğendim :)

    YanıtlaSil
  2. Mavi-beyaz ferah olmuş gerçekten :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails