9 Nisan 2010

Yemek Odaları ve Banyolarda Rasch Dönemi Başlıyor!


Rasch’ın Aqua Relief Koleksiyonu’nda modern bir yaklaşımla tasarlanan küçük mutfak eşyaları desenleri, limon, portakal, dağ çileği gibi meyve motifleri , mozaik fayans dokuları duvarlarda eğlenceli renk kombinasyonları ve kontrastlar yaratıyor. Pırıltılı silüetler, marin temasını destekleyen denizin tüm mavi tonlarının kullanıldığı tasarımlar da en çok ilgi çeken ürünler olarak öne çıkıyor. Koleksiyonda abartıdan uzak tasarlanan desenler göz yormuyor ve duvarlar üzerinde yaratılan yumuşak geçişli gölgeler geniş yüzeylerin vuruculuğunu arttırıyor. Açık renklerin mekanı genişleten özelliğinden yola çıkılarak oluşturulan tasarımların, fon ile neredeyse bütünleşebilecek denli uyumu, sanki dokunulsa gerçekmiş hissi uyandırıyor.




Aqua Relief Koleksiyonu‘nda Fransız tasarımı izlerini hissettiren ekose çizgiler, Paris kafelerinin romantik ve sofistike havasını mekanlara taşıyor. Kırmızının ağırlıklı kullanıldığı, dumanı üstünde tüten kahve fincanları ve kahve çekirdeklerinin kullanıldığı desenler ise mekanlarda Moulin Ruoge tadını hissettiriyor. Aqua Relief Koleksiyonu‘nun tercih edildiği kafelerde artık espresso keyfi artacağa benziyor. Zeytin ağaçları, limon çiçekleri, pembe dağ çilekleri, portakal dilimleri desenleri, mekanlara lezzetli aromaların kokusunu taşırken, koleksiyon hafif bir yaz rüzgarı gibi ferah ve rahatlatıcı desenleriyle ilkyaz mevsimini de müjdeliyor. Şeftaliler, reçel kavanozları, floral desenler, bambu dokular, mozaik fayans desenleri de koleksiyonun dikkat çeken çizgileri arasında yerini alırken, romantik tasarım izlerini taşıyan şarap şişeleri, kadehler, üzümler Paris‘in bohem hayallerini iç mekanlara yansıtıyor.




Aqua Relief Koleksiyonu’nda güne en güzel şekilde başlayabilmek için alınan duş ve bütün günün yorgunluğunu atmak için rahatlamanızı sağlayacak su dolu bir küvetin yer aldığı, evlerin en önemli kısımlarından olan banyolar için marin temasına uygun olarak tasarlanan deniz desenleri dingin ve ferah dünyalar yaratırken, hareketli desenler de atmosferi yumuşatıyor. Koleksiyonda yer alan fener, deniz yıldızı, eşsiz deniz canlıları gibi su dünyasına ait desenler, banyolarda tatile çıkılmışcasına rahatlatıcı bir hava yaratırken, bambu desenlerin kullanımı ise spa atmosferinin keyfini yaşatıyor.

Aqua Relief Koleksiyonu, yemek odaları ve banyolar için özel olarak hazırlanan birbirinden özel desenleri ve sıradışı dokuları ile “duvar kağıdı“na bakışınızı değiştirecek. Yenilik sizin için vazgeçilmez ise Rasch’ın Aqua Relief Koleksiyonu ile tanışmak için acele edin!


1 yorum:

Related Posts with Thumbnails