14 Mart 2010

"Sır İçi" Koleksiyonu



KÜTAHYA PORSELEN’NİN

YENİ “SIR İÇİ ” KOLEKSİYONU İLE İHTİŞAMI SOFRANIZA TAŞIYIN!

Porselen pazarının devleri arasında yer alan, klasik ve modern tasarımları ile dikkat çeken Kütahya Porselen, sofralarınızdaki şıklığı tamamlayacak yepyeni “Sır içi ” özelliğini taşıyan koleksiyonunu satışa sunuyor. Farklı tasarımların ön plana çıktığı, özel teknoloji ile üretilen bu koleksiyon bulaşık makinesinde yıkanabiliyor ve kesinlikle zarar görmüyor.

Kütahya Porselen’in “Sır içi” özelliği taşıyan yeni koleksiyonu sofralarınıza şıklığı ve konforu bir arada sunuyor. Kütahya Porselen’in bu eşsiz koleksiyonu ile muhteşem sofralara imza atarken aynı zamanda bulaşık zahmetinden kurtuluyorsunuz. Bulaşık makinesinde zarar görmeden yıkanabilen, solmayan “sır içi ” koleksiyonu hayatınızı kolaylaştırıyor.




Kütahya Porselen’in bu koleksiyonunda her tarza ve zevke hitap eden ürünler yer alıyor. Günün her saatinde kullanabileceğiniz tasarımlarda neon renkler ön plana çıkıyor. Mürdüm, bej ve kahve tonları ana renk olarak kullanılırken, lila, pembe, fuşya ve füme gibi detaylar ile renklendirilen koleksiyonu çiçek veya geometrik desenler tamamlayarak masalarınızın fark yaratmasını sağlıyor. Kütahya Porselen “Sır içi” koleksiyonu, özel davetlerinizde de çarpıcı detayları ile göz kamaştırıyor ve sofralarınızda bambaşka bir ambians yaratıyor.



Kütahya Porselen Türkiye’de bir ilke imza atarak, bulaşık makinesinde yıkanabilir sır içi altın dekorlu yemek takımlarını müşterilerin beğenisine sunuyor. Porselen sektöründe çok önemli bir devrim ve yenilik olarak kabul edilen bu çalışma, dekor ömrünü ürün ömrü ile aynı süreye uzatarak renklerde ve altın yaldızlarda uzun yıllar herhangi bir solma olmadan kullanılmasını sağlıyor. Piyasada bulunan sır üstü altın ve platin dekorlu, bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun olmayan ürünlerin, belirli bir yıkama süresi sonrasında yaldızlarında aşınma ve solma oluşuyor. Sır üstü dekorlu ürünlerinin elde yıkanmasını tavsiye eden Kütahya Porselen, tüketicilerini bu zor durumdan kurtarmak için tasarladığı teknolojik gelişme ile sır içi altın dekorlu ürünlerin bulaşık makinesinde yıkanmasına olanak yaratarak tüketicilerine büyük kolaylık sağlıyor ve ürünlerinizin ilk gün gibi şık ve zarif görünümünü koruyor.



Tüm ürünlerinde kurşun kadmiyum gibi insan sağlığına ciddi zarar veren metalleri kullanmayan ve bu konuda özel bir çalışma yürüten Kütahya Porselen kullanıcılarına sağlıklarından ödün vermeden kalite ve uygun fiyat avantajlarından yararlanabileceği geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Artık bulaşık makinesinde renkleri solmadan veya zarar görmeden yıkayabileceğiniz eşsiz yemek takımlarınız ile hayatınız çok renkli ve kolay… Siz de en yakın Kütahya Porselen mağazaları ve Kütahya Porselen ürünlerini satan seçkin Corner Collection mağazalarından birini ziyaret edin, büyüleyici sofralarınıza güzellik katın…


2 yorum:

  1. buyuk capli bir yemek takimi alamamis biri olarak ilgiyle okudum bu postunuzu... kurşun kadmiyum falan gayet bilgilendirici oldu... bi de operim...

    YanıtlaSil
  2. bulaşık makinesinde zarar görmeden yıkanabilmesi iyi düşünülmüş, kalabalık olunca takımlara zarar gelmesin diye elde yıkamak kabusa dönüşebiliyor çünkü :) biz de seni öperiz kocaman :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails