4 Mart 2010

Evdeki en lezzet dolu gardırop mutfağınıza taşınıyor!



Ankastre mutfak ürünlerinde kusursuz tasarım ile gelişmiş teknolojiyi birleştiren Silverline ile mutfaklarda dört kapılı buzdolabı dönemi başlıyor!


Silverline yeni gardırop tipi no frost buzdolabı MZ 12006 modelinin şık inox görünümü ile mutfaklar güzelleşirken, geniş hacmi sayesinde tüm yiyecekleri de rahatlıkla saklıyor.


  



Mutfakları şık tasarımları ile evin en güzel alanına dönüştüren Silverline, gardırop tipi no frost buzdolabı MZ 12006’nın tasarımı ile de hayranlık yaratıyor. Dört kapılı gardırop tipi buzdolabı olması sayesinde, küçük hacimli yiyecek ve içecek kaplarının, üst kapılarındaki bölmelere rahatça yerleştirilebileceği Silverline buzdolabı ile mutfaklar dört dörtlük oluyor.

Tasarımı ile mutfaklara geleceği taşıyan Silverline MZ 12006 buzdolabı, şık inox görünümünün yanı sıra, geniş iç hacmi, dokunmatik dijital ekranı ve kullanım kolaylığı ile bir buzdolabından beklenen özelliklerin çok daha fazlasını sunuyor.

Silverline MZ 12006 model buzdolabı, işlevselliği ile kalabalık aileler için de ideal özellikler taşıyor. Toplam 450 litrelik net saklama kapasitesi ile büyük tencereler bile buzdolabında yer buluyor.

Sebze-meyve ve et-balıklar için özel muhafaza bölmeleri ile yiyeceklerin koku ve tatlarının birbirine karışmasını önleyen Silverline buzdolabı, iki adet tam dondurucu ve yarı dondurucu bölmesi, dijital ayarlanabilen 4 farklı derece kontrol ayarı ve otomatik buz kalıbı ile de yiyeceklerin güvenle korunmasını sağlıyor. Yiyecek ve içecekler hak ettiği değeri görüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails