1 Mart 2010

Beyaz Fırın’da Nostalji Zamanı



Beyaz Fırın'dan Asırlık Tatlar Ayı


 
1836 yılında Balat’ta küçük bir poğaça dükkanı ile yolculuğuna başlayan Beyaz Fırın, yaklaşık iki asrı geride bırakarak bugünlere gelmiş, en sevilen nostaljik lezzetlerini “Asırlık Tatlar Ayı” ile yeniden hatırlatacak. Geçmişten bugüne, bir tarihe tanıklık etmiş Asırlık Tatlar’ın hikayeleri Mart ayı boyunca tüm Beyaz Fırın’larda müşterilerle paylaşılacak.



 
Yaklaşık iki asırlık Beyaz Fırın klasikleri arasında yer alan mis kokulu Paskalya çöreği, unutulmaya yüz tutmuş anasonlu gevrek ve anasonlu galeta, açma, halka, kandil simidi, geleneksel Rum bisküvisi kurulakya, beze, acıbadem kurabiyesi nesilden nesile büyük bir emek ve özveriyle aktarılarak, yaşatıldı. Tüm Beyaz Fırın’lar, Asırlık Tatlar Ayı boyunca özel olarak tasarlanan nostaljik ambalajlarda sunacağı, unutulmaz lezzetleriyle sizleri geçmişe doğru keyifli bir yolculuğa çıkaracak.

Yıllardır en özel ve eski tariflerle hazırlanan Asırlık Tatlar, Mart ayı boyunca hem sevdiklerinize hem de kendinize armağan edeceğiniz, artık yerken bir kere daha düşüneceğiniz, anılarla dolu bir hoşluk olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails