15 Şubat 2010

Yeni Yeni



Kikkoman Az Tuzlu Soya Sosu Şimdi Türkiye'de


Kikkoman, sağlıklı yaşarken lezzetten ödün vermek istemeyenler için %43 oranında daha az tuz içeren Kikkoman Az Tuzlu Soya Sosunu sunuyor.




Soya sosu deyince ilk akla gelen marka olan Kikkoman, sağlıklı ve dengeli beslenmek isteyenlere hem lezzetli hem de sağlıklı bir alternatif olan Kikkoman Az Tuzlu Soya Sosu’nu Türkiye’de satışa sundu.

Kikkoman Az Tuzlu Soya Sosu, düşük tuz diyeti uygulayanlar ve sağlığına dikkat edenlerin yanı sıra, fazla tuzun sağlık üzerindeki zararlarını görmeden tadına varmak isteyenler için ideal. %43 oranında daha az tuz içeren soya sosunda, doğal fermantasyondan sonra uygulanan özel bir yöntemle tuz oranı azaltılırken, Kikkoman'ın soya sosunun özgün aroması ve lezzeti korunuyor.

Az tuzlu beslenmeyi yaşam tarzı haline getirenlerin mutlak tercihi olacak olan Kikkoman Az Tuzlu Soya Sosunda, aynen orijinal soya sosunda olduğu gibi, hiçbir yapay renklendirici, tatlandırıcı veya koruyucu katkı maddesi bulunmuyor.

Kikkoman, doğal yapısı ve eşsiz aroması ile sadece Uzakdoğu mutfağının değil, tüm mutfaklar için vazgeçilmez bir ürün. Az Tuzlu Soya Sosu, salata soslarında, tüm tavuk, et ve balık yemeklerinde kullanılabilir.

Kikkoman doğal fermente edilmiş soya sosunu, prestijli restoranların yanı sıra market raflarında da bulabilirsiniz.


Kikkoman Hakkında:

1630 yılından beri Japonya'da aynı aile tarafından üretilen Kikkoman, yıllardan beri süre gelen üstün kalitesiyle, bugün dünyada 90 ülkede tercih ediliyor. Kikkoman günümüzde 6500 kişinin çalıştığı, uluslararası bir marka. Dünya üzerindeki 9 ayrı üretim tesisinde, her yıl 400 milyon litre soya sosu üretiliyor.

Sadece su, soya, buğday ve tuzdan oluşan Kikkoman soya sosu, doğal damıtma yöntemiyle 6 aylık bir fermantasyon süreci sonunda elde ediliyor. 379 yıl önceki tarifine sadık kalınarak üretilen Kikkoman soya sosu, hiçbir yapay tatlandırıcı, renklendirici veya koruyucu katkı maddesi içermiyor.




Meysu’dan doğal sağlık iksiri; %100 Üzüm Suyu…


Vitamin, mineraller ve antioksidan özellikler gösteren Flavonoidlerden zengin bir meyve olan siyah üzüm; hem sağlığı koruyucu, hem de çeşitli rahatsızlıkları tedavi edici özellikleri ile doğal bir sağlık iksiri.



En az siyah üzüm kadar faydalı olan ve yüzde yüz meyve konsantresi içeren Meysu %100 Siyah Üzüm Suyu, bileşimindeki zengin vitamin ve mineral maddeler vücudun günlük ihtiyacını karşılayabilecek özellikte…

Uzmanlar tarafından sihirli iksir olarak da adlandırılan siyah üzüm suyu, bol miktarda A ve C vitaminleri, mineraller en çok da demir ile potasyum içerikli özellikleriyle vücudun hastalıklara karşı daha dirençli olmasını sağlıyor. Antioksidan özelliğiyle cildin yaşlanmasını geciktiren, kan yapıcı özelliğinin yanı sıra romatizma ve mafsal ağrılarına iyi gelen üzüm suyu, aynı zamanda kalp sistemini düzenlediği gibi, bedensel ve zihinsel yorgunlukları da gideriyor. İçerdiği diyet lifleri sayesinde bağırsakları yumuşatıcı ve idrar söktürücü özelliği ile organizmayı toksinlerden arındırıp temizleyen Meysu üzüm suyu %100 siyah üzümden üretilerek, kabuk ve çekirdekleri ile birlikte preslenerek 1 litre şişe ve 1 litre Tetrapak karton kutularda tüketicilere sunuluyor.

Cildin dinçlendiren, kanserden koruyucu doğal üzüm suyu…

Meysu yetkilileri tarafından verilen bilgilere göre; “Üzüm çekirdeği ve üzüm suyu sürekli bilgisayar başında oturan kişilerin göz sağlığının korunması için önemlidir. Siyah üzüm çekirdeği cildin bağ dokusunda bulunan kolajeni güçlendirir. Özellikle son zamanlarda cildi dinçleştirdiği için kozmetik sanayinde krem olarak da kullanılan üzüm ve üzüm çekirdeğinin yanı sıra üzüm suyunu da tüketicilerimize öneriyoruz. Potasyum, vitamin C, folik asit ve polifenollerden zengin olan üzüm suyunun polifenolleri yani sağlığın korunması ve süregelmesi üzerine olumlu etkide bulunan besin bileşenleri antosiyanin ve proantosiyanindir. Bu konuda uzmanlarımız, üzüm suyunun, içerdiği polifenolik bileşiklere bağlı olarak kanserden koruyucu potansiyel bir etkisi olduğunu belirtiyor.”


 

MAGNUM MİNİ : Kendi Küçük Hazzı Büyük!


Magnum hazzını evinizde de doyasıya yaşamak fikri, sizce de kışkırtıcı değil mi? O halde Magnum, geri çeviremeyeceğiniz bir teklifle kapınızı çalıyor: Magnum Mini!



Magnum Mini, ev içi tüketim için özel boyutuyla evinizde size mini hazlar yaşatacak. Bu hazzı yaşarken rahatsız edilmek istemeyeceksiniz.

Piyasaya sürüldüğü günden bu yana tüketicilerini farklı lezzetleriyle şaşırtan ve şımartan Magnum’dan bir ilk daha: Ev içi tüketim için özel boyutunda Magnum Mini! Yetişkinlerin gözde lezzeti Magnum’un, aynı hazzı evinde de yaşamak isteyen tüketiciler için özel olarak hazırladığı Magnum Mini, evde yaşanacak mini hazlar vaat ediyor.

Her birinde mini boyda 6 adet Magnum bulunan Magnum Mini paketleri, iki ayrı alternatif sunuyor: Bir paketinde ikişer adet Magnum Classic, Magnum Badem ve Magnum Beyaz bulunan Magnum Mini’nin, diğer paketinde ise ikişer adet Magnum Classic, Magnum Antep Fıstık ve ev dışı ürün portföyünde yer almayan yepyeni Magnum Fındık çeşidi bulunuyor.

Aynı pakette bulunan üç farklı çeşidiyle, değişik lezzette hazları peş peşe yaşamak isteyen tüketicilerin tercihi Magnum Mini, size, rahatsız edilmek istemeyeceğiniz anlar yaşatacak.

Magnum Mini’nin tavsiye edilen satış fiyatı: 7,49 TL


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails