4 Şubat 2010

Yeni Yeni



Tchibo’dan Kahve Tadında Bir Sevgililer Günü


Tchibo, tüm sıcak kahve çeşitlerini profesyonel kalitede hazırlama imkanı sunan kahve makinesi “Cafissimo” ile 14 Şubat Sevgililer Günü için farklı bir hediye seçeneği sunuyor. Soğuk kış günlerine uygun bu hediyeyle sevgililerin içi ısınıyor!




Tchibo’nun Sevgililer Günü’ne özel olarak tüm satış noktalarında sunduğu Cafissimo kahve makinesi özel Sevgililer Günü paketi ile bir arada! Tchibo soğuk kış günlerine uygun bu özel hediye paketi ile farklı bir hediye arayanlara sıcacık bir sevgililer günü vaadi sunuyor.

Tchibo’nun, Sevgililer Günü’nde farklılık yaratacak bu hediyesi, “evinizdeki profesyonel kahve uzmanı” Cafissimo kahve makinesi, kahve makinesinde kullanılmak üzere tek porsiyonluk 20 adet Espresso ve 20 adet Caffé Krema kapsülleri ile 16 adet dekoratif çıkartmadan oluşuyor. Stoklarla sınırlı kampanya dahilinde, yalnızca Cafissimo kahve makinesi fiyatına sunulan Sevgililer Günü’ne özel Cafissimo Sevgililer Günü Paketi sadece 249,95 TL. Üstelik dileyenler sınırlı sayıda üretilen kırmızı renkli Cafissimo’yu da tercih edebilirler!




PIERRE CARDIN YENİ ÜRÜNLERİYLE SOFRALARINIZI IŞILDATACAK
Hazırladığı sofralarda zerafet ve kaliteyi ön plana çıkaran Pierre Cardin, birbirinden güzel yeni yemek setleriyle masalarınızdaki şıklığa şıklık katacak.




Pierre Cardin’in Nora, Maya ve Golden isimli yeni yemek setleri minimalist ve modern çizgilerden oluşuyor. Gümüş tonlarının ağırlıklı olarak kullanıldığı yeni yemek setlerinin şekilleriyse kare ağırlıklı…

85 parçadan oluşan yeni porselen yemek setleri 595 tl’den başlayan fiyatlarla, kış sofralarınızı donatmayı bekliyor. Pierre Cardin ürünlerini seçkin züccaciye mağalarında bulabilirsiniz.

http://www.pierrecardinporselen.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails