13 Şubat 2010

The Woo Baharı ile Kışın Kasvetine Son


The WOO ile evlerde bahar temizliği zamanı



Evinizin dekorasyonuna bahar canlılığı katma zamanı geldi. Ev ve iç mekanlarla ilgili binlerce ürünü yenilikçi bir anlayışla Türk tüketicisiyle buluşturan The WOO’ya bahar geldi. Palladium ve İstanbul Forum’daki The WOO mağazalarında baharın canlılığını yansıtan binlerce ürün sizleri bekliyor.

Baharın en güzel yanı doğayla birlikte ruhunuzu ve evinizi yenilemektir. Baharın kapımıza dayanmasına sayılı günler kala evlerimizi de kışın rehavetinden ve kasvetinden kurtarmanın zamanı geldi. “Evim için, benim için” sloganı ile hayatımıza giren The WOO, ev yaşamının tüm ihtiyaçlarına seslenen farklı beğeni ve tarzlara uygun ürünleri aynı çatı altında sunmaya devam ediyor. The WOO, baharın coşkusuna ve canlılığına şimdiden hazır.

Ev dekorasyonu için mobilyadan dekorasyona farklı tarzlara seslenen binlerce seçenek sunan The WOO, yeni ve trendi ürünleri ile baharı şimdiden evinde kucaklamak isteyenleri mağazalarında konuk etmeye hazır. Mobilyadan terliğe kadar ev yaşamına dair çok geniş bir ürün yelpazesini, yepyeni bir mağazacılık anlayışı ile sunan markanın Palladium AVM’de ve İstanbul Forum’daki mağazalarında baharın coşkusunu yansıtan binlerce ürün, zevk sahibi tüketicileri bekliyor.

Fonksiyonellik ile estetiği her ürününde bir araya getiren The WOO, ev dekorasyonu konusundaki bütün iç mekan çözümlerinde bu uyumu ön plana çıkarıyor. Evinizin her türlü tekstil ihtiyacını karşılamak için akla gelen ilk adres olan The WOO, nevresim takımlarından yatak örtüsüne, havlulardan masa örtülerine geniş bir ürün gamına sahip. The WOO’nun mobilya, aksesuar ve dekorasyon seçenekleri, özellikle ilkbaharda yenileme yapmak isteyenler için benzersiz olanaklar sunuyor. The WOO evini bir tasarım üssüne dönüştürmek isteyenler için de birbirinden renkli mobilya ve aksesuar seçenekleri sunuyor. Dekorasyon tutkunu herkesi kendisine çekecek olan bahar koleksiyonları, canlı renkleri ve orijinal formları ile dikkat çekiyor. Banyonuza renk mi katmak istiyorsunuz, mutfağınızın yeni bir soluğa mı ihtiyacı var, yatak odanızda bir yenilik mi gerekiyor, yıllardır kullandığınız koltuğunuzdan sıkıldınız mı? Aradığınız her şeyi The WOO’da bulacaksınız.

The WOO mağazası, mimari dokunuşlar ile şekillenmiş binlerce ürünü profesyonel bilgi ve bakış açısı ile bir bütünlük içerisinde mağazasında sergiliyor. Herkesin kendi evinin mimarı olabilmesi için mimar gözüyle dekore edilmiş mekânlar sunan ve müşterileri için ilham verici kurgular yaratan The WOO kısa sürede müşterilerin gözdesi haline geldi.


The Woo Hakkında

Ev ve ev yaşamına dair farklı seçenekleri içmimar dokunuşu ile buluşturan The Woo, ithal ve yerli 5 bin çeşit ürünü iç mimari bakış açısı ile sunuyor. Klasikten moderne, artnouveau'dan minimalist anlayışa kadar pek çok farklı tarzı içinde barındırıyor. Mobilyadan terliğe her türlü ürünü yeni parekendecilik anlayışı ile sunan The Woo, herkesin hayalindeki evi gerçeğe dönüştürüyor. İlk mağazasını 18 Kasım’da Palladium Alışveriş Merkezi’nde açan The WOO, yılsonuna kadar Bayrampaşa’daki mağazasını da açmayı hedefliyor. 2010 yılının sonunda dek 5 mağaza ile hizmet vermeyi hedefliyor. Gelen herkesin hazır dekore edilmiş alanlarda gezdiği The Woo’da, ev tekstili ürünlerinden mobilyaya her ürün bulunuyor. The Woo hakkında daha fazla bilgi almak için www.thewoo.com.tr adresi ziyaret edilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails