20 Şubat 2010

Tchibo ile “Herşey Yerli Yerinde”



Tchibo’nun her sene merakla beklenen ve evlere kusursuz düzen getiren yeni teması, birbirinden kullanışlı ve renkli ürünleriye dikkat çekiyor.

Eşyaların düzeni günümüzde evlerimizin en büyük sorunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Tchibo’nun adeta klasikleşmiş ve sabırsızlıkla beklenen yeni düzen teması, “Herşey Yerli Yerinde” 15 Şubat’ta tchibo.com.tr internet mağazasında, 17 Şubat’ta ise tüm Tchibo satış noktalarında başlıyor. Bu yeni temada farklı mekanlarda düzen yaratmak isteyenler için kaliteli malzemeler ile tasarlanan ürünler dekoratifliği ve fonksiyonelliği ile ön plana çıkıyor.

Dolaplarınızı düzenlemek için ihtiyaç duyacağınız tüm ürünleri bulabileceğiniz Tchibo’nun bu yeni temasında, ayakkabıların ilk günkü formunu korumasını sağlayan ayakkabı kalıpları, cıvıl cıvıl ve kullanışlı muhafaza kutuları, yeni giysilere yer açan vakumlu torbalar, pantolon, gömlek, kravat ve şal gibi aksesuarları toparlayan fonksiyonel askılar ile dolap içlerini aydınlatan farklı çözümler dikkat çekiyor.


“Herşey Yerli Yerinde” temasından bazı ürünler...



Pantolon Askısı: Pantolonlar yer kaplamasın! Pantolonlarınıza yeni bir düzen verin ve yer tasarrufu sağlayın. Masif kayın ağacı ve kromlu metalden çok kullanışlı bir askı. Lastik ile kaplı askılar sayesinde pantolonlar kaymadan muhafaza ediliyor.




Gömlek Askısı: Dörtlü düzen ile daha fazla kıyafet sığdırma imkanı. Dört parçaya kadar gömlek veya pantolon alt alta asılabiliyor. Masif kayın ağacı ve kromlu metalden. Kıyafet asma bantları için özel girintiler mevcut.

Etek Askısı: Dördü bir arada! Dört eteğinizi birden aynı askıya asabilirsiniz. Bu sayede hem dolabınızı ferahlatın, hem de aradığınız eteği anında bulun. Masif kayın ağacı ve kromlu metalden askıya sahip. Lastik ile kaplı mandallar kaydırmaz ve kumaşı korur.




Kemer ve Aksesuar Askısı: Kemerlere düzen geldi! 12 kancalı kemer askısıyla dolabınıza yeni bir düzen verin. Kemerleriniz her zaman elinizin altında olsun. Ayrıca kolye gibi aksesuarlarınızın düzenli muhafazası için de ideal. Masif kayın ağacı ve kromlu metalden.



Yatak Altı Ayakkabı Düzenleyici: Düzen ayağınıza geldi! 12 çift ayakkabı alabilen bu pratik düzenleyici ayakkabı koleksiyonunuz için harika bir seçim. Çıkabilen ayraç duvarlar cırt bantlarla sabitleniyor. Fermuarlı ve saplı. %100 polyester ve 30 derecede yıkanabilir. Beyaz renkte ve çizgili.

Düzenleyici Kutu: Ne isterseniz koyun! Takılarınız, ayakkabılarınız ya da giysileriniz için renkli saklama alternatifleri. Bir sette, 28, 31 ve 34 cm. çapında üç farklı boy bulunuyor. Beyaz çizgili ve çiçek desenli üçlü set.




Kapı Kancası: Sevimli vestiyeriniz! Sadece kapının üzerine takmanız yeterlidir. Delme yok, yapıştırma yok. Arka yüzeyindeki silikon yastıklar sesi ve çizilmeyi önler. Kapı kalınlığı yaklaşık 1,8 cm. olan kapılar için uygun.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails