1 Şubat 2010

Sevgilililer Günü Sürprizleri



Sevgililer Günü’nde aşkın lezzeti yemeksepeti.com’da
 
Sevgililer Günü'nde, sıcak ev ortamında romantik bir yemek için yemeksepeti.com’da binlerce seçenek mevcut…



 
Sevgililer Günü’nde mutfakta çok vakit harcayıp sevgilisine zaman ayıramayan ya da hazırladığı yemeğin iyi olmayacağından endişe eden aşıklar için en doğru adres yemeksepeti.com.

Yemeksepeti.com’da, romantik sofralar için sevgilinizin vazgeçemediği, en doğru lezzetleri seçme fırsatına sahipsiniz. Evinizin rahatlığında muhteşem bir ziyafet hazırlamak ve bu özel günde riske girmemek için yemeksepeti.com’u tıklamanız yeterli. Binlerce farklı çeşit içinden sevgilinizin en sevdiği yemekleri seçerek bu yılki Sevgililer Günü’nü unutulmaz bir hale getirmek sizin elinizde.

Mutfakta saalerce vakit geçirmek yerine, romantik bir atmosfer yaratmayı tercih ediyorsanız yemeksepeti.com’u tıklamanız yeterli. Mumlarla süslediğiniz romantik bir sofra eşliğinde sevgilinizle birlikte bu özel günün keyfini çıkarın. Hem bu özel akşamı sevgilinizle baş başa geçirmenin mutluluğunu yaşayın, hem de Sevgililer Günü’nde trafikte vakit kaybetmeyin, nereye gitsek diye düşünmeyin…


 


Özsüt’ün Şubat Sürprizleri




 Her ay olduğu gibi şubat ayında da Özsüt, birbirinden cazip indirimlerle tatlı tutkunlarının yüzünü güldürmeye ve bu aya özel sürprizler sunmaya devam ediyor. Aşkın ayı Şubat boyunca Özsüt’te Çikolata Trio pastası 38 TL yerine 29,90 TL, fırın sütlaç 5 TL yerine 4,35 TL, bir dilim Çikolata Trio pastası eşliğinde bir fincan filtre kahve 10,50 TL yerine 9 TL, bitter çikolata aromalı Chocolate Truffle filtre kahve ise 4,50 TL yerine 3,90 TL fiyatla satışa sunuluyor. Cafés Richard’ın Özsüt’e özel olarak harmanladığı kahveler, eşsiz Özsüt lezzetleri ve el yapımı çikolatalar ile tadına doyulmaz bir şubat keyfi yapmak için acele edin…



Feast Milföy ile Pratik Ziyafet Sofraları




Pratik ve lezzetli sofralar hazırlamak isteyenlerin tercihi olan Feast, milföy ürünü ile hem pratik yemekler hem de ziyafet sofraları hazırlama imkanı sunuyor.

Nefis kokusuyla içleri ısıtacak sıcacık bir börek, sohbetlere tat katacak leziz bir tatlı Feast Milföy ile kolayca ve çok kısa sürede yapılabiliyor.

Feast Milföy ile hazırlanan tatlıdan börek çeşitlerine, ayvalı tarttan ekler pastaya kadar pek çok lezzetli tarif ve Sevgililer Günü’ne özel aşk pastası tarifi http://www.feast.com.tr/ adresinde yer alıyor.




SEVGİLİLER GÜNÜNÜNE ÖZEL

AŞKIN TATLISI STRUDEL…

Efsanelere konu olmuş bir aşçının aşk mektubundan ilhamla yapılan leziz tatlı “Strudel” ile Beyoğlu klasiği Rejans’ta lezzetin tadına varacaksınız…



Strudel’in kökeni Avusturya Krallığı’na atfedilir. Tatlının en önemli malzemesini oluşturan yufka, Ortadoğu kökenli olup zamanında Türkiye üzerinden Macaristan’a ve Orta Avrupa’ya yayılmıştır. Baklavada kullanılan hamuru Macarlar meyveler ile doldurarak değişik bir tatlı elde etmişlerdir. Strudel, 18. yüzyılda Habsburg İmparatorluğu sırasında popüler olan bir tatlıdır. En eski Strudel reçetesi 1696 yılında Viyana şehir kütüphanesinde bulunan el yazması bir reçetedir. Strudel kelime olarak Almanca kökenli olup “girdap” anlamına gelmektedir.

Strudel ve aşk…

Strudel’in bir aşk tatlısı olarak isimlendirilmesi, rivayete göre Avusturya İmparatorluğu zamanında, usta bir aşçının Strudel hamurunun içine bir aşk mektubu koyarak sevdiği kadına duygularını bu şekilde ifade etmesine dayanır.

Strudel’in elmalı ve kuark peynirli olmak üzere iki ayrı lezzeti bulunuyor; Apfelstrudel ile Topfenstrudel… İnce, yumuşak bir hamur içerisinden taşan elmaları ile Apfelstrudel ve yumuşak leziz kuark peyniri ile yapılan topfenstrudel size farklı tatlar sunuyor. Ayrıca, Strudel’in ülkelere göre çeşitlenen vişneli, kirazlı, haşhaşlı, ıspanaklı, lahanalı çeşitleri de mevcut. Strudel’in her bir lokmasında, ağzınızda dağılan hamuru ve muhteşem tereyağı tadını hissedeceksiniz.

Sevgililer gününde Rus mutfağının en güzel örneklerini sunan Rejans özel mönüsü ile konuklarını bekliyor.

Rejans Restaurant

Adres: İstiklal Caddesi Olivya Geçidi No: 7/A Galatasaray
Telefon: 212 243 38 82 – 212 244 16 10




MASALARDA AŞKIN IŞILTISINA YER AÇIN


Sevgililer Günü’nde sevgi dolu yemek masanızda aşkın ışıltısına yer açmaya hazır mısınız? Sofra sanatının öncü markalarından Hisar’ın, Swarovski ile yapılan özel anlaşma çerçevesinde Türkiye’de bir ilk imza attığı özel ürünler, Sevgililer Günü’nde sevginizle donattığınız masaya ışıltı katacak.



Hayallerinizin sofrasını yaratmanız için 24 K altın, Signty değerli taşlar ve Swarovski ile Goldenline’da buluştu. Eşsiz bir tasarımla yorumlanan ve sevginiz kadar özel olan Goldenline, Sevgililer Günü’nüzü ölümsüzleştirecek.

Siyahın büyüleyici gizemi ve yumuşak estetiği ile tasarlanan Titanium Black Serisi, masalarda farklılık yaratmak isteyenler için değişik bir hediye alternatifi oluyor. Swarovski’nin ışığı ile aydınlanan Titanium Black, bu en özel anınızı unutulmaz kılacak.

Swarovski’nin ışıltısını kattığı ve eşsiz bir tasarım gücünün hayat verdiği Diamondline ise, Sevgililer Günü için ayrıcalıklı bir hediye seçeneği oluyor. Eğer bu en özel anınızda yemek masanızı Swarovski ile tasarlanmış masa servisleriyle daha ışıltılı bir hale getirmek istiyorsanız Milano Diamondline imdadınıza yetişiyor.

Goldenline, Titanium Black ve Diamondline çatal kaşık bıçak setleri 89 parça olarak alınabildiği gibi, bazı modellerini 24 parça set halinde almak da mümkün.

Ünlü tasarımcıların bir araya geldiği Hisar Studio tarafından tasarlanan ve Design Management Europe ödülü alan Swarovski taşlı ürünler, sevdiğine özel ve kalıcı bir hediye almak isteyenlerin Sevgililer Günü için ilk tercihi olacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails