16 Şubat 2010

Pizza Pizza'dan Okumaya Anlamlı Destek





Pizza Pizza 5 Şubat – 26 Mart tarihleri arasında Türkiye çapındaki tüm Pizza Pizza restoranlarında geçerli olacak bir kampanyaya imza attı. Kütüphane Haftası’na özel Türk Kütüphaneciler Derneği ile işbirliği içerisinde, kampanyasını hayata geçiren Pizza Pizza’ya 29 Mart 2010 Kütüphane Haftası’nda Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katılımı ile Ankara’da gerçekleşecek kutlamada plaket verilecek.

Türkiye’nin en büyük pizza restoranlar zinciri Pizza Pizza’dan okumaya destek… Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan Kütüphane Haftası’nı bu yıl daha da anlamlı kılan firma, okuma alışkanlığını teşvik ediyor. 5 Şubat – 26 Mart tarihleri arasında Türkiye çapındaki tüm Pizza Pizza restoranlarında geçerli olacak bu kampanyada firma, kitap getiren her pizzasevere combo menü satışını 5 TL olarak düzenledi. Kampanya bitiminde toplanan her kitabı Kütüphaneler Genel Müdürlüğü’ne teslim edecek olan Pizza Pizza’ya 29 Mart 2010 Kütüphane Haftası’nda Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katılımı ile Ankara’da gerçekleşecek kutlamada plaket verilecek.

Türk Kütüphaneciler Derneği ile işbirliği içerisinde, kampanyasını hayata geçiren Pizza Pizza, Türk toplumunda yardımlaşma, paylaşma ve birlikte yapabilme olgularını ilk kez bir dilim pizza üçgeninde buluşturuyor. Türkiye çapında kitap sayısı az olan okul ve kütüphaneler için anlamlı bir projeye imza atan Pizza Pizza, genç beyinlerin yanında olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Tam 1,5 ay boyunca herhangi bir Pizza Pizza restoranına pizzaseverler tarafından getirilecek kitaplar, kampanya bitiminde Kütüphaneler Genel Müdürlüğü’ne teslim edilecek. Pizza Pizza ile bütünleşen Combo Menü’nün de 5 TL olduğu kampanya kapsamında, pizzaseverler eşsiz pizzanın lezzetini yaşarken toplumun geleceği için de destekte bulunmuş olacaklar.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Pizza Pizza Genel Müdürü Tolga Türker, “Biz Pizza Pizza olarak her zaman eğitimin ve eğitimcinin yanındayız. Genç beyinler bizim için çok önemli. Böyle bir kampanyayı hayata geçirmiş olmaktan da gurur duyuyoruz. Amacımız, Türkiye’de kitaba ihtiyacı olan okul ve kütüphanelerin bu eksikliğini gidermek. Bunu da amacımıza uygun şekilde gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum” dedi.

Düzenlediği kampanyalarla her zaman çocukların ve gençlerin yanında olan Pizza Pizza’nın kampanya ve menüleri hakkında daha fazla bilgi almak için www.pizzapizza.com.tr adresi ziyaret edilebilir, 44 44 500 no’lu “Türkiye’nin Pizza Sipariş Hattı” aranabilir.


PİZZA PİZZA Hakkında

1995 yılında İzmir Alsancak’ta kurulan PİZZA PİZZA, kullandığı farklı teknik, ürettiği özel pizza çeşitleri ve zengin menüsü ile kısa zamanda İzmirliler tarafından benimsendi. PİZZA PİZZA ilk günden itibaren global bir ürüne yerel ve farklı lezzetler katarak yenilikçi bir vizyon benimsedi. Girişimci bir anlayışla pizza üretimine standart getirmek amacıyla 1999 yılında İzmir Torbalı’da " PİZZA PİZZA Üretim Tesisleri'ni" kurdu. Türk damak tadına uygun pizzalar üreten PİZZA PİZZA, Türkiye'nin ilk ve en büyük "Pizza Franchising Zinciri" konumuna ulaştı. PİZZA PİZZA, franchising zincirine sürekli yeni halkalar ekleyerek standartlarından ödün vermeden büyümektedir. Türkiye genelinde ve K.K.T.C olmak üzere 160’ı aşkın noktada hizmet vermektedir. Hedefi ülkemizin her köşesine PİZZA PİZZA lezzetini yaymaktır. www.pizzapizza.com.tr adresinden PİZZA PİZZA hakkında daha fazla bilgi alınabilirken, Türkiye’nin Pizza Sipariş Hattı numarası olan 44 44 500 no’lu telefondan PİZZA PİZZA lezzetine ulaşılabiliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails