1 Şubat 2010

"O" gün için hala bir plan yapmadıysanız...



Mövenpick Hotel Istanbul’da

Sevgililer Günü Çikolataları Yapımı Kursu...


Mövenpick Hotel Istanbul, sevdiklerine enfes çikolatalar hazırlayıp romantik bir sürpriz yapmak isteyenler için 13 Şubat 2010, Cumartesi günü çikolata yapımı kursu düzenliyor.




Mövenpick Hotel Istanbul’un Pastane Şefi Mahmut Çalışır tarafından 15.00 – 18.00 saatleri arasında uygulamalı olarak verilecek olan çikolata yapımı kursunda katılımcılara; çikolata eritme, saklama ve işleme ile ilgili teknik bilgilerin yanı sıra beyaz ve siyah kalıp çikolata yapımı, ganaj hazırlanışı, truffle çikolata yapımı, çikolata ile meyve ve fındık kaplama öğretilecek.


Kurs bitiminde yapılan lezzetli çikolataların tadımından sonra katılımcılara sertifikaları ile birlikte günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edilecek. Görünümü ve tatlarıyla fark yaratan baştan çıkarıcı çikolataların yapımını öğrenmek, sevgililerine ya da eşlerine kendi yaptıkları çikolataları hediye etmek isteyenler 0212 319 29 29’u arayıp kayıt yaptırabilirler.

Kurs Ücreti: 95 TL, KDV dahil




Mövenpick Hotel Istanbul’da

Aşkın Büyüsü…
Mövenpick Hotel Istanbul, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşkınıza tatlı bir sürpriz yapmanız için romantik öneriler sunuyor.


AzzuR Restaurant’ın mum ışığı ile aydınlatılmış romantik ortamında düzenlenecek olan Sevgililer Günü yemeğinde, Başaşçı Andreas Erni tarafından hazırlanmış özel Aşk Menüsü ve canlı müzik eşliğinde aşkın büyüsünü tüm ruhunuzda hissedeceksiniz.

Afrodizyak etkileri taşıyan menüde; meze ve tapas çeşitleri, kaz ciğeri ve ördek konfit, alabaş çorbası, dülger balığı filetosu, kırmızı şarap sos ile sunulan dana bonfile, tutku meyveleri parfe ve nefis aşk kurabiyeleri ile servis edilen çay veya kahve bulunuyor.

Sevdiğinizle uzun ve keyifli bir akşam yemeği yiyecek ama aşkın tadına doyamayacaksınız. Sevgililer Günü yemeği kişi başı, bir kadeh yerli köpüklü şarap ve KDV dahil 140 TL’dir.

Sevgililer Günü Konaklama Paketi


Romantik akşam yemeğinin ardından gecenin büyüsünü devam ettirmek ve beş yıldızlı konforun keyfini çıkarmak isteyen çiftler için hazırlanan Sevgililer Günü konaklama paketinde superior odada iki kişi konaklama, AzzuR Restaurant’ta açık büfe kahvaltı, odada şarap ve çikolata ikramı, fitness center, kapalı havuz, sauna ve jakuzinin ücretsiz kullanımı bulunuyor. Konaklama paketi iki kişi için KDV hariç 109 Euro. Hem yemek hem de konaklama olarak Mövenpick Hotel Istanbul’u tercih edenler ise KDV hariç 230 Euro’luk paketten yararlanabilirler. Rezervasyon : 0212 319 29 29



Lipsi'de Sevgililer Günü...

Eğlencesi ile Nişantaşı’nda çekim alanı yaratan Lipsi, Sevgililer Günü için sürpriz bir program sunuyor…



Salı, Çarşamba ve Perşembe geceleri müdavimleri ile Lipsi’de buluşan Gallis, sadece 14 Şubat Sevgililer Günü için Pazar günü de mesaide!

Duyguların Zeybetiko ve Rebetiko ile coştuğu, Kasapiko ve Layka ile eğlencenin doruğa ulaştığı, Türkçe şarkıların bu müthiş eğlenceye eşlik ettiği Lipsi geceleri, bu kez sevgililere ev sahipliği yapıyor…

Canlı, sıcak ve kıpır kıpır performansı ile eğlence severlerin vazgeçilmezi Lipsi, tutkulu aşıkları Nişantaşı’na davet ediyor.

Birbirinden leziz Yunan mezeleri, buzuki, sirtaki, tef ve alkışların birbirine karıştığı Lipsi’deki bu özel geceyi sakın kaçırmayın!




Sevgililer Günü için En Romantik Adres ;

Richmond Nua Wellness-Spa



Sevgililer Günü’nde ruhlarınıza hitap edecek bir haftasonu tatili Richmond Nua Wellness-Spa’da sizleri bekliyor.



13-14 Şubat hafta sonunda, Nua’nın çiftler için hazırladığı programda yer alan “elma şekeri workshop”u ile keyifli saatler geçirecek, sevgilinize kendi yaptığınız elma şekerlerini hediye edebileceksiniz.

Göl manzarası eşliğinde romantik bir akşam yemeği, Nua terapistlerinin uygulayacağı çiftlere özel masajlar, Nua’nın deneyimli şefleri tarafından verilecek çiftlere özel “elma şekeri workshop”u, göl manzaralı bir oda ve sürpriz hediyelerden oluşan Sevgililer Günü paketi ile Richmond Nua Wellness-Spa romantik bir haftasonu geçirmek isteyenler için reddedilemeyecek bir program sunuyor.

Richmond Nua’da Sevgililer Günü kutlamasına “13 Şubat Çikolata Günü” ile başlayabilir ve tüm hafta sonunu sevgilinizle baş başa geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca, Çikolata Gününe özel olarak %10 indirimle, Çikolata Vücut Bakımını yaptırabilir, farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan gala yemeğinin menüsünde yer alan yemekler, hem göz zevkinize hem de damağınıza hitap ederken, canlı müzik ve aşk şarkıları ruhunuzu saracak. Nua’da Sevgililer Günü programı muhteşem bir brunch ile sona erecek.

Aşkınızı özel kılmak ve farklı bir sevgililer günü geçirmek için sevgilinize bir sürpriz yapın, Nua’ya gelin…

Çift Kişilik Superior Oda: 400 Euro
Çift Kişilik Junior Suit Oda: 550 Euro
Çift Kişilik Sunior Suit Oda: 650 Euro

Fiyatlara 1 gece 2 kişilik konaklama, gala yemeği, elma şekeri workshopu, brunch ve spa-wellness kullanımı dahildir.

RICHMOND / NUA WELLNESS-SPA: 0264 582 21 00



Sevgililer gününe özel nefis bir mekan…

İtalyan “Aşk”ı Pastarito !!!

Özel mimarisi, atmosferi, doyasıya romantizm yaşatan kış bahçesi ve eşsiz lezzetler ile Pastarito, tam sevgiliye göre…



Sevgililer Günü’nün en özel mekanları arasında yer alan PASTARITO, İtalyan romantizmi ile hazırlanan nefis yemekleri ve eşsiz atmosferi ile sevgililere unutulmaz bir gece yaşatıyor…

Her karede Akdeniz sıcaklığını yaşayacağınız Pastarito, unutulmaz aşk şarkıları, nefis İtalyan yemekleri ve özel şarapları ile Sevgililer Günü’nün de vazgeçilmezi!

Ana yemekler, makarnalar risottolar, pizzalar, tatlılar ve seçkin şaraplarla sevgilinize unutulmaz bir lezzet yolcuğu yaşatmak elinizde…

İster Akaretler, ister Suadiye’de.. aşk her yerde diyenlerdenseniz size Pastarito’yu tavsiye ediyoruz…

Akaretler Pastarito

Adres : Vişnezade Mah. Süleyman Seba Cad.

No: 2 Akaretler – Beşiktaş
Tel : (0212) 236 67 00 (5 Hat)
Suadiye Pastarito

Adres : Plaj Yolu Sok. No: 25 / B Suadiye
Tel : (0216) 362 35 01 (0216) 362 35 08

Web :
http://www.pastarito.com.tr/




Sevgililer Günü’nü Unutulmaz Kılacak
En Romantik Konaklama Paketleri The Ritz-Carlton

İstanbul’da…
 
 

Bu yıl hayatlarındaki en romantik ve unutulmaz Sevgililer Günü’nü geçirmek isteyenler The Ritz-Carlton, İstanbul’un her detayı düşünülmüş konaklama paketlerini tercih edebilirler. Odaya servis edilecek bir şişe şampanya eşliğinde yenilecek özel akşam yemeği, gül yapraklarıyla donatılmış yatak odası, Laveda Spa’nın çift kişilik masaj süitinde birlikte alınacak Laveda Spa Özel Masajı paketlerin içinde yer alan en romantik detaylardan... Sevdikleri için en özel hediyeyi arayanlar ve Boğaz manzarası eşliğinde romantik bir akşam geçirmek isteyenler The Ritz-Carlton, İstanbul’da hayatları boyunca unutamayacakları bir keyif yaşayabilirler…

Sevgililer Günü için sevdiğine unutulmaz bir gün armağan etmek isteyenleri The Ritz-Carlton, İstanbul’da çok özel konaklama paketleri bekliyor. The Ritz-Carlton, İstanbul’un konaklama paketleri Sevgililer Günü için tüm romantik detayları içeriyor. Size ve sevdiğinize ise bu özel günün keyfini çıkarmak kalıyor…

The Ritz-Carlton, İstanbul’un Sevgililer Günü’ne özel konaklama paketlerinden ilki “Romans”. Gül yaprakları ile süslenecek Boğaz manzaralı odada konaklama, odada ya da Çintemani Restaurant’ta alınacak kahvaltı ve Laveda Spa kullanımını içeren bu paketin fiyatı € 250. “Romans” paketi Çintemani Restaurant’ın romantik atmosferinde, canlı müzik eşliğinde sunulacak Sevgililer Günü Akşam Yemeği ile birleştirilebiliyor. Sevgililer Günü Akşam Yemeği’nin dahil olduğu “Romans” paketinin fiyatı ise € 450,00.

Boğaz manzaralı süitte konaklama, Boğaz’ın romantik manzarası ve odaya servis edilecek bir şişe şarap eşliğinde süitte baş başa alınacak 4 aşamalı gurme akşam yemeği, gül yaprakları ile donatılmış yatak ve rüya gibi bir akşamın sabahında odaya servis edilecek kahvaltıyı içeren “Sevgi” paketi ise en romantik Sevgililer Günü’nü yaşatabilmek için tasarlandı. Bu özel paketin gecelik fiyatı € 700,00.


(Paket fiyatları gecelik çift kişilik konaklama için %8 KDV hariç olarak belirtilmiştir.)

The Ritz-Carlton, İstanbul’un Sevgililer Günü’ne özel olarak oluşturduğu konaklama paketleri tüm detaylarıyla en romantik günü geçirmeniz için hazırlandı.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için telefon: (0212) 334 44 44

 


Naz’da Özel Aşk Menüsü


Naz Turkish Cuisine, Sevgililer Günü Özel Mönüsü, dekoru, romantizmin sembolü olan Boğaz Köprüsü’nün büyüleyici manzarası, ve sürprizleriyle romantik aşıklara ev sahipliği yapıyor.


Gerçek Türk yemeklerinin bugününü ayrıcalıklı bir ambiansta, aşkınızla başbaşa hem çok ilginç isimli hem de çok leziz aşk yemeklerinden tatmak için Naz Turkish en doğru adres... Nazlı Kızlar Orkestrası’nın romantik şarkıları eşliğinde sevgilinizle birlikte unutulmaz saatler geçirebilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel orijinal Naz Turkish yemeklerinden bazıları: “Silemezler Gönlümden”, “Seni Yerler”, “Kara Sevda”, “Love Story”... Naz Turkish Cuisine’de bu romantik akşam yemeği kişi başı 199 TL

http://www.nazturk.com/



Swissôtel The Bosphorus, Bayıldım Cad. No: 2 - Maçka


0 212 326 11 75 – 326 11 76




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails