6 Şubat 2010

Gerçek İtalyan Espressosu Testa Rossa Caffe'lerde...



Bu Kahve Akdeniz Kokuyor


Akdeniz’in samimi havası ve gerçek İtalyan espressosu Testa Rossa Caffe’lerde…



Dünya kültürel miras simgeleriyle olduğu gibi, kahvelerinin özelliğiyle de dikkat çeken İtalya’dan taptaze bir esinti, Testa Rossa Caffe... Samimi havası, klasik İtalyan kafe-barı konseptindeki dekorasyonu ve espressosuyla İtalyan deneyimini yaşamaya davet ediyor sizleri.

Siz sohbet ederken, mekandaki kahve kokusu da size eşlik ediyor. Testa Rossa Caffe’nin espressosu, özel İtalyan kavrulma yöntemiyle benzerlerinden farklılaşıyor ve damaklarda eşsiz bir tat bırakıyor. Kahve sevmeyenleri bile, kahve bağımlısı haline getirecek birçok spesiyal lezzet mevcut Testa Rossa Caffe’de... Çekirdekleri, dünyadaki beş en iyi kaliteli Arabica çekirdeğinin karşımından elde edilen mekanın kahveleri, benzersiz ve kadifemsi tadıyla damağınızda yer edinmeyi bekliyor.



Mekanın menüsü ise zengin İtalyan lezzetleriyle dolu. Leziz İtalyan makarnalarından, salatalara, özel ekmeklerle hazırlanmış sandviçlerden, tatlılara kadar birçok alternatif, sizleri bekleyenler arasında. İtalyan ruhunun müziği, çekici, sıcak havası ve rahat ortamı Testa Rossa Caffe’lerde... Testa Rossa Caffe, Levent, Gümüşsuyu, Avcılar, Anel Plaza Ümraniye ve Ankara 7. Cadde’de...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails