9 Şubat 2010

Ellerden Düşmeyecek Bir Tasarım Yap, Farkındalık Yarat!


Starbucks Coffee Türkiye

6.Tasarım Yarışması:

Ellerden Düşmeyecek Bir Tasarım Yap, Farkındalık Yarat!



 
Starbucks Coffee, 2003 yılından bu yana sürdürdüğü Kardeş Okullar projesi kapsamında işbirliği yaptığı Tohum Otizm Vakfı’nın, otizm konusundaki bilinçlendirme çalışmalarına 6. Tasarım Yarışması ile desteğini sürdürüyor.

Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleri, sunduğu eşsiz ortam ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile kahve kültürünün en önemli temsilcisi olan Starbucks Coffee, sosyal sorumluluk anlayışını gelenekselleşen Starbucks Coffee Türkiye Tasarım Yarışması’na da taşıdı.

Bu seneki tasarım yarışmasının ana teması ve amacı; Tohum Otizm Vakfı’nın yürüttüğü bilinçlendirme çalışmalarına destek olarak toplum içinde otizm konusunda farkındalık yaratabilmek.

Starbucks Coffee Türkiye bu amaçla; Facebook sayfası üzerinden düzenleyeceği yarışma neticesinde seçilecek tasarımı, bardak koruyucuları üzerine uygulayarak, her sene Otizm konusunda farkındalığı arttırmak için değerlendirilen Nisan ayında tüm mağazalarında sıcak içeceklerin servisinde kullanıyor olacak.


Starbucks Coffee Türkiye 6.Tasarım Yarışması’na nasıl katılacaksınız?

Starbucks Coffee Türkiye, bu seneki Tasarım Yarışmasını www.facebook.com/starbucksturkiye adresli sayfası üzerinden gerçekleştirecek.

www.facebook.com/starbucksturkiye grubuna üye olduktan sonra, tasarımlarını 15-25 Ocak 2010 tarihleri arasında sayfaya yükleyerek; sitedeki başvuru formunu imzalı olarak Starbucks Coffee’ye ileten tüm katılımcılar yarışmaya dahil olabilecek. İmzalı formları ulaşan tasarımlar daha sonra www.facebook.com/starbucksturkiye sayfası üzerinden facebook ziyaretçilerinin oylamasına sunulacak. 01-14 Şubat 2010 tarihleri arasında en çok oy alan tasarım sahibi yarışmanın birincisi olacak.

Yarışma hakkında detaylı bilgi almak ve yarışma şartnamesine ulaşmak için;


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails