20 Ocak 2010

Yeni Yeni



TÜRK DAMAK TADI SAHAN’DA DONDURULDU!

SAHAN Dondurulmuş Ürünlerle Marketlerdeki Yerini Aldı...

1970’ten beri Gaziantep Mutfağı’nın bir numaralı ismi ve pek çok yeniliğin öncüsü olan SAHAN, Türkiye’de bir ilke imza attı. Artık SAHAN’da severek yediğiniz pek çok yemeğin yanı sıra Türk Mutfağı’nın en özel lezzetleri de buzdolabından sofranıza geliyor.

SAHAN, yaşadığımız toprakların yemek kültürlerini unutmamak adına kendi öz mutfağımızdan çıkıp paketlediği pazı, lahana, yaprak sarma, acılı kıyma kebabı, urfa, karnıyarık, kuşbaşılı, karışık, kabak, patlıcan, biber dolması, pide, içli köfte ve lahmacunu % 100 doğal tadı ile dondurdu. Sağlık açısından hiçbir yan tesir taşımayan dondurulmuş Sahan ürünleri gıdaların vitamin değerini de kaybettirmiyor. Defalarca kör tadımdan geçirilen dondurulmuş ürünler lezzet açısından hiçbir ayrıcalık yaşatmadı ve ayırt edilemedi.

Hijyenik koşullarda ve teknolojinin en gelişmiş cihazları ile şoklanarak dondurulan ürünler tıpkı evinizde pişirilmiş gibi, her türlü besin değerini muhafaza ediyor.

Tadı ve görüntüsü, annenizin mutfağını aratmayacak kadar özenli olan SAHAN dondurulmuş yemekler sayesinde hem zamandan hem de paranızdan tasarruf ettiriyor.

Sadece 5 dakikada sofranızda olacak enfes lezzetteki yemekler sayesinde size sadece salatayı yapmak düşüyor!

Başta Migros, Metro, A101, BİM, Carrefour, Tansaş olmak üzere tüm Marmara ve Trakya bölgesindeki zincir marketlerde satışa sunulmuştur.



Fiyatı: 7,5 – 8,5 TL








MAMA SAATLERİNİN EĞLENCEYE DÖNÜŞECEĞİ ANLAR BU SETLERDE...


Sofra sanatının yenilikçi ismi Hisar’ın özel olarak tasarladığı “Çocuk Mama Seti” ile miniklerin mama saati artık büyük bir eğlenceye dönüyor!






Hisar’ın çocuklara özel olarak tasarladığı set ile yemek zamanları eziyet olmaktan çıkıyor. Yemek zamanlarında siz anne babaların en büyük yardımcısı olacak “Çocuk Mama Seti” ile hem çocuklarınızı mutlu edecek hem de siz rahat edeceksiniz. Çocuklarınızın yemek keyfine keyif katacak olan bu set, birbirinden renkli ve şirin modelleriyle çocuğunuza yemek yerken eğlenceli dakikalar geçirme fırsatı sunuyor.

Aslan, Civciv ve Balon modelleri bulunan setleri ister çatal, kaşık, bıçak ve tatlı kaşığı olarak 4’lü set halinde, isterseniz de bunlara ek olarak fincan ve kasesi ile beraber 6’lı porselenli set halinde alabileceksiniz.

Hisar’ın özel tasarladığı bu set ile çocuklarınız yemeklerini büyük bir keyif eşliğinde afiyetle yiyecek.






ATLASJET JETMİL İLE LEZZETLİ SAATLER!




Jetmil Kart sahipleri, artık kendilerini İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda Kokpit Brasserie ve İmbat Cafe’de daha özel hissedecekler.







Jetmil Kart sahipleri İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda konsept dekorasyonuyla bekleme süresini zevke dönüştüren Kokpit Brasserie ve zengin bir menü seçeneği sunan İmbat Cafe’de istedikleri seçenekleri seçip, %15 daha az ödeyerek, lezzetin keyfini iki kat hissedecekler.

Jetmil Kart sahiplerinin, bu indirimden yararlanabilmeleri için Atlasjet ile uçulacak güne ait biniş kartını ve sahibi oldukları Jetmil’i göstermeleri yeterli olacaktır.

Ayrıntılı bilgi için 444 3 387’yi arayabilir veya www.jetmil.com ve www.atlasjet.com internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails