11 Ocak 2010

Yeni Yeni



Çikolatalı Monopoly ve Scrabble ile tatlı zaferler!

Çikolatalı Monopoly ve Scrabble oyunları ile eğlence dolu saatler sizleri bekliyor. Tamamı Belçika çikolatasından oluşan Monopoly ve Scrabble ile tatlı eğlencenizi ikiye katlıyorsunuz. Nasıl olur demeyin! Bu oyunların tadına doyamayacaksınız.






Dünyanın en çok sevilen oyunları Monopoly ve Scrabble’ı özel Belçika çikolatasından yapılmış hali ile oynamaya ne dersiniz? Çikolatadan oluşan harfler ile oluşturacağınız kelimeler ve çikolata ile satın alacağınız arsalar sayesinde oyunu kazanmanın tatlı keyfine ulaşabilirsiniz.

Tüm arkadaşlarınızla evde toplanmış ve eğlenceye hazırlanmışsanız çikolatalı Monopoly ve Scrabble tam da size göre. Özellikle kış aylarını yaşadığımız bu günlerde evde oturmanıza güzel bir neden olabilecek bu iki oyunu sevdiklerinize alternatif bir hediye olarak da düşünebilirsiniz. Kazanacakları çikolata para ve puanlar ile onları mutlu edebilirsiniz.

Sadece Migros’lardan temin edebileceğiniz Belçika çikolatalı Monopoly ve Scrabble’ı oynarken stratejilerinizi çikolata ile şekillendirip, en tatlı kelimelerinizi oluşturabilirsiniz.

Bir zar atın ve çikolata ile harikalar yaratın!

Çikolatalı Monopoly ve Scrabble Fiyatı Tüm Migroslarda KDV dahil 17.05 TL






Mövenpick Hotel Istanbul’da
“Dünya Lezzetleri” festivali başlıyor...


Mövenpick Hotel Istanbul, 14-24 Ocak 2010 tarihleri arasında düzenleyeceği “Dünya Lezzetleri” festivali ile sizleri zencefil, chilli, kişniş, köri ve vanilya gibi farklı lezzet ve kokuların anavatanlarına doğru bir lezzet yolculuğuna çıkmaya davet ediyor.




Kendinizi farklı kokular ve baharatların gizemli dünyasında şımartabileceğimiz bu macerada dünyanın dört bir yanından en çok beğenilen tatları AzzuR Restaurant’ta keşfedebilirsiniz.

Dünya lezzetleri menüsünde baharatlı karides çorbası Tom Yam Gung'dan zencefil ve körili tavuk Ginger Curry’ye, vanilya ile lezzetlendirilmiş jumbo karides sote Vanilla Prawns’dan köri ve kişniş ile lezzetlendirilmiş baharatlı kuzu Coriander Curry’ye kadar pek çok farklı tadı bir arada bulabileceksiniz.

Rezervasyonlarınız için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.





ÇİKOLATADAN MELEKLER METROCİTY’DE DOĞUYOR!
MetroCity Alışveriş Merkezi’nde 15 – 24 Ocak 2010 tarihleri arasında Mimar Sinan Üniversitesinden profesyonel 5 heykeltraşın hazırlayacağı yaklaşık 1 metre boyundaki ‘Çikolatadan Melekler’ ziyaretçileriyle buluşuyor.




İlk 5 gün boyunca her gün 10:00 - 20:00 saatleri arasında çikolatadan heykellerin yapım çalışmalarını canlı olarak ziyaretçilerine izleme fırsatı sunan MetroCity Alışveriş Merkezi, sonraki 5 gün boyunca ‘Çikolatadan Melekleri’ 24 Ocak 2010 tarihine kadar sergilemeye devam edecek. Ziyaretçilerden 25 kişi etkinliğin son gününde 14:00 ve 17:00 saatlerinde toplamda iki seansta “Çikolata Atölyesi” ile birlikte düzenlenecek workshop’larda eğlenme ve öğrenme fırsatı bulabilecekler. Çikolatanın tarihini, yapım özelliklerini ve ilginç bilgilerinde bulanabileceği etkinlikte MetroCity ziyaretçilerini ayrıca sürpriz hediyeler bekliyor.

Melodi Çikolataları’nın sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte MetroCity Alışveriş Merkezi’ne gelecek ziyaretçiler, çikolatanın baş döndürücü kokusuyla karşılaşacaklar. Kokusuyla mutluluk hormonunu harekete geçirmekte etkili olabilen çikolata, Melodi Çikolataları’nın tadımıyla da MetroCity ziyaretçilerine güzel bir gün yaşatacak. Etkinlik süresince başvuru masalarına 7-12 yaş aralığında başvuran ilk 15 çocuk, MetroCity otobüsü ile bir günlük Melodi Çikolata “fabrika gezisine” katılabilecek. MetroCity ziyaretçileri çikolatanın kalp hastalıkları ve kanserle mücadele gibi sağlık alanında sayısız faydasının yanı sıra sırlarıyla beraber damakta eriyen bir deneyim yaşayacak.

Her gün saat 12:30 - 13:00 arası MetroCity Alışveriş Merkezi’nde yapılacak duyuruyla, ‘2010 Avrupa Başkenti İstanbul’da yer alan tarihi eserler ve çikolata ile ilgili sorulara Melodi Çikolata Standı’na başvurup doğru cevap verecek ilk iki kişi MetroCity Alışveriş Merkezi’nden çikolata dolu hediye sepetini kazanma fırsatı yakalayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails