3 Ocak 2010

Kahve Tadında Haberler...




LAVAZZA’DAN YENİLİKÇİ VE YARATICI LEZZETLER



Dünyanın lider kahve markalarından Lavazza, yenilikçi ürünleriyle kahve pazarındaki rekabeti artırıyor. Ünlü İtalyan gurme Ferran Adria’nın öncülüğünde Lavazza Yaratıcı Kahve Laboratuvarı tarafından geliştirilen “kahve küresi” ve “kahve havyarı” kahve severleri, farklı lezzetlerle tanıştırıyor.



Kahve dünyasına yeni bir bakış getiren kahve küresi ve kahve havyarı, mocha kahvenin özel karışımlarla bir araya getirilmesinden ve çok özel işlemlerden geçmesinden sonra ağızda bıraktıkları muhteşem tatlarıyla dikkat çekiyor.

Kahve küresi ve kahve havyarı nasıl yapılıyor?




Mocha kahveden yapılan kahve küresi ve kahve havyarı hazırlanırken, sıcak kahvenin içine şeker ve yenilebilir su yosunu karışımı ekleniyor. Söz konusu karışım ince bir süzgeçten geçirildikten sonra, soğuması için buzdolabında bekletiliyor.

Kahve küresi için söz konusu karışım soğuduktan sonra buzdolabından çıkarılarak, yarım küre şeklindeki özel kaşığa konuyor ve kalsiyum kloridli su içine yavaşça boşaltılıyor. Bu suda yaklaşık bir dakika bekletildikten sonra başka bir kaşıkla alınarak, özel kabına konuyor. Ağızda patlayarak muhteşem kahve tadı bırakan kahve küresi, isteğe bağlı olarak üzerine kahve tozu serpilerek de servis edilebiliyor.

Kahve havyarı ise karışımın buzdolabından alınmasından sonra, çok özel bir şırınga sisteminden geçiriliyor ve havyara benzeyen minik kahve topları haline getiriliyor. Kahve havyarı, özel kaşıklarla servis ediliyor.

Lavazza’ya özel bu ürünleri, Lavazza Eğitim Merkezi’nde tadabilirsiniz.





SOĞUK KIŞ GÜNLERİNİ JACOBS MONARCH ISITACAK!

Jacobs Monarch soğuk kış günleri için sıcacık bir keyif sunuyor…





Kahve severlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan Jacobs Monarch, eşsiz kokusu, zengin aroması ve yumuşak tadıyla kış aylarına sıcak bir esinti getiriyor.

Tüm dünyada kalitesi ve karşı konulmaz tadıyla kahve tutkunlarının dünyasına yeni lezzetler sunan Jacobs, soğuk kış günlerinde içleri ısıtmaya, muhabbetleri daha da keyifli hale getirmeye devam ediyor.

Yumuşak içimli kahve sevenler için ideal olan Jacobs Monarch, günün her saatinde kahve keyfi çıkarmak isteyenlerin tercihi oluyor.






PIERRE CARDIN İLE KAHVENİN 40 YIL HATIRI VAR…

 Pierre Cardin size ve misafirlerinize göz ve damak lezzetini birarada sunmayı sürdürüyor. Pierre Cardin sevdiklerinizi gülümsetecek, akıllarında yıllarca kalacak kahve ikramınız için çok özel setlerle misafirlerinizi buluşturuyor.







Şık ve ergonomik tasarımlarıyla Türk kahvesine ayrı bir keyif katan Pierre Cardin fincan setlerini ister 2’li ister 6’lı olarak alabilirsiniz. Özel siyah kadife kutularında satışa sunulan Bone China fincan koleksiyonunun 2’lisini 39.90 – 45.90 tl arasında, 6’lı olanlarını ise 99.90 –125.90 tl’ye bulabilirsiniz.

Sevdiklerinizi Pierre Cardin ile ağırlamak ya da onlara Pierre Cardin’den çok özel hediyeler vermenin mutluluğunu yaşamak istiyorsanız sizleri seçkin züccaciye mağazalarına bekliyoruz.




2 yorum:

  1. pierre cardine zaten adı yeter .hediye etmek için ikili kahve fincanı çok ideal .

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails