9 Aralık 2009

Yılbaşında Nereye Gideceğinize Karar Verdiniz mi?



Zazie’de Keyifli Bir Yılbaşı


Zazie’de yeni yıl heyecanı Aralık ayında başlıyor! Siz de yılbaşının tadını sevdiklerinizle birlikte Zazie’de çıkarın.




Aralık ayı boyunca Henkell Trocken, Prosecco di Conegliano ve Brut Premier şampanyaları yeni yıla özel fiyatlarla sunuluyor. Ayrıca Aralık ayı süresince Zazie’nin zencefilli yılbaşı kurabiyelerini tadabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Yılbaşı gecesi ise Nişantaşı ya da Cadde Zazie’de keyifli bir kutlama sizi bekliyor.

Yeni yıl akşamı Zazie’nin özel yılbaşı hindisini tercih edebilir ya da İtalyan mutfağının yanı sıra dünya mutfağından da seçkin lezzetleri tadabileceğiniz menüden isteğinize göre seçim yapabilirsiniz. Ayrıca bu geceye özel hazırlanan Kestaneli Tiramusu da Zazie’nin size ikramı.

Yeni yıla keyifle başlamak için Zazie’de buluşalım.


Not: Aralık ayı yılbaşı özel şampanya fiyatları;

Henkell Trocken kadeh fiyatı: 14 TL
Prosecco di Conegliano kadeh fiyatı: 18 TL
Brut Premier şişe fiyatı: 275 TL


Nişantaşı Zazie : Atiye Sk. Ak Apartmanı No: 7/2

Teşvikiye-İstanbul 0212 231 87 81

Bağdat Cadddesi Zazie: Bağdat Cad. No: 235

Göztepe-İstanbul 0216 467 26 97




ÇIRAĞAN PALACE KEMPINSKI’DE YENİ YIL KUTLAMALARI



Muhteşem bir Boğaz manzarası eşliğinde nefis brunchlar, çay saatleri, Noel ve Yeni Yıl yemekleri... Çırağan Palace Kempinski yılın bu en heyecanlı dönemini unutulmaz kılıyor.




Laledan Restaurant’ta 24 ve 25 Aralık 2009’da hazırlanacak özel Noel Akşam Yemeği’nde Noel’in vazgeçilmezi hindi başta olmak üzere birbirinden leziz 4 çeşit yemekten oluşan bir ziyafet misafirleri bekliyor; kişi başı 140 TL (1 kadeh şampanya ve KDV dahil). Tuğra Restaurant 24 ve 25 Aralık geceleri için kuru meyve marmelatı ile sunulan ördek ciğerli kıbbe ve asma yaprağına sarılmış ızgara kelerbalığı gibi enfes lezzetlerden oluşan 5 yemeklik bir menü hazırladı. Gazebo Lounge & Restaurant’da ise 1-26 Aralık boyunca her gün 15.00-18.00 arası Noel spesiyalitelerini de tadacağınız, Boğaz manzaralı çay saati kişi başı 55 TL (çay ve bir kadeh şampanya ve KDV dahil). Gazebo’da 6 ve 13 Aralık günleri British School çocuk korosunun piyano ve 4 keman sanatçısı eşliğinde söyleyecekleri Noel Şarkıları çay saatlerini unutulmaz kılacak.

Yeni Yıl programları da birbirinden cazip! Laledan Restaurant’da 31 Aralık 2009 gecesi canlı Jazz Trio performansı ve DJ eşliğinde müzik dinleyecek, Laledan’ın birbirinden leziz deniz ürünlerini tadacak ve eğleneceksiniz! Sekiz çeşit yemekten oluşan set menü kişi başı 290 TL (içecekler hariç, KDV dahil). Tuğra Restaurant yeni yıla canlı klasik Türk müziği eşliğinde girecek. Ağır ağır pişirilmiş balkabağı ve tatlıekşi bıldırcın ile birlikte sunulan Antep fıstıklı kuzu sırtından kısık ateşte pişmiş kuzu yanağına, enginar soslu beyaz fasulye ve domates suyu üzerinde kalkan balığına, nefis Osmanlı ve Türk yemekleri ile yedi çeşitten oluşan bir yılbaşı ziyafeti... Kişi başı 340 TL(içecekler hariç, KDV dahil).

Gazebo Lounge & Restaurant’da 31 Aralık 2009’da yılbaşı akşamı için misafirlere ördek ciğeri yahnisinden deniz tarağına, 29 gün dinlendirilmiş fırında sığır kaburgasından zeytin ve çam fıstıklı pilav ile doldurulmuş bıldırcına, canlı piyano ve saksafon müziği eşliğinde harika bir açık büfe sunuluyor. Kişi başı 280 TL (içecekler hariç, KDV dahil).

1 Ocak 2009’da, yeni yıla unutulmaz bir başlangıç yapmak için ise Saray’da 12.00-16.00 arası Yeni Yıl Brunch’ı düzenleniyor. Birbirinden lezzetli yiyeceklerle donatılmış açık büfe kişi başı 125 YTL (1 kadeh şampanya ve KDV dahil ).

Rezervasyonlar için: 0 212 326 46 46.




Yılbaşı gecesi Cadde’nin en keyiflisi bibuçuk Suadiye

Yılbaşına Bağdat Caddesi’nde girmenin tadı bir başka olur. Şimdi Cadde’nin en havalı mekanı ise Suadiye’de yeni açılan bibuçuk.




Beyoğlu'nda 9 yıldır, Caddebostan’da 3 yıldır müdavimlerine hizmet veren bibuçuk’un en yeni mekanında yılbaşına girmenin keyfini yaşamak için rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın.

Suadiye bibuçuk’un menüsünde, 200gr’lık %100 dana hamburger, meşhur bibuçuk kanat, çıtır patlıcan, wrap, mevsime göre değişen orijinal soslarıyla makarna ve salata gibi klasik bibuçuk lezzetleri ve yepyeni tatlar var.

İç ve dış mekan olmak üzere, toplam 300m2’lik alanda, 150 kişilik kapasiteyle dünya mutfağının eşsiz tatlarını, kaliteli hizmet anlayışı ile sunan Suadiye şube’de yılbaşı için yerinizi ayırtın.


bibuçuk

Suadiye Bağdat Caddesi 477A Suadiye

Rezervasyon: (0216) 478 03 93

Kredi kartları geçerlidir.

http://www.bibucuk.com/




MUHTEŞEM YENİYIL KUTLAMASI NAZ’DA...


Türk mutfağının modern ve şık Restoranı Naz Restoran’da hazırlanan özel yılbaşı menüsü ve yılbaşı programıyla unutulmaz bir yılbaşı gecesi daha geçireceksiniz.




Naz Restoran’ın şık ve büyüleyici atmosferi eşsiz Boğaz manzarası eşliğinde yılbaşına özel ikramlar ve müzik ile sevdiklerinizle unutulmaz bir yılbaşı gecesi sizleri bekliyor.

Naz, yılbaşı gecesi 6 kişilik Nazlı Kızlar orkestrası geniş repertuarı ile davetlilerin müzik zevkine hitap ederken, bu geceye özel hazırlanan Oryantal Buket, Zenne, DJ, davul şov ile Grup Trak ve tadına doyulmaz özel yılbaşı kutlama menüsüyle de damak zevkinizi doruğa çıkartacak. Zengin yemek çeşitleri ve mükemmel servisiyle Naz Restoran yılbaşı gecesini bir şölene dönüştürüyor.


Menu fiyatı limitsiz yerli içki ve her şey dahil 295 TL+ KDV

Naz’nın 2010 Yeni Yıl kutlama menüsü :

Füme Balıklar, Zeytinyağlılar ve Mezelerden oluşan yeni yıl tabağı
Sebzeli gül böreği, Domatesli fesleğen sos ile
Nar Şerbeti , Taze Nar Taneleri eşliğinde
Fırında Deniz Levreği filetosu, Sote edilmiş patates ve mevsim sebzeleri, safran sosu eşliğinde
Vanilyalı dondurma eşliğinde karışık Türk tatlı tabağı
Çay, kahve

PROGRAM

Nazlı Kızlar ve Orkestrası
Oryantal
Zenne
Davul Show by Group Truck
DJ

Saat 20:00 ‘den Sabahın ilk saatlerine kadar

http://www.nazturk.com/

Swissôtel The Bosphorus, Bayıldım Cad. No: 2 - Maçka

0 212 326 11 75 – 326 11 76




MÖVENPICK HOTEL ISTANBUL’DA


YENİ YILA UNUTULMAZ BİR BAŞLANGIÇ...

Mövenpick Hotel Istanbul, aileniz ve dostlarınız ile birlikte paylaşacağınız, butik otel konseptine uyan çok özel yılbaşı programları hazırladı.





AzzuR Restaurant’ta Yeni Yıla Romantik Bir Başlangıç

Mum ışığının parıltısında, saatler yeni yıla doğru ilerleyip heyecan artarken Mövenpick Hotel Istanbul’un yetenekli şefleri tarafından hazırlanmış gurme yemeğin tadını çıkarabilirsiniz. 31 Aralık gecesi, AzzuR Restaurant’ın büyüleyici atmosferinde sadece lezzet ziyafeti değil, sizi neşelendirecek ve keyiflendirecek bir müzik ziyafeti de yaşayacaksınız. Saat 19.30’da başlayacak olan yılbaşı yemeği, canlı müziğin yanı sıra DJ’in hareketli ritimleri ve danslarla 02.00’a kadar devam edecek.

Kişi başı 259 TL, limitsiz yerli içki ve KDV dahil.

Yeni Yılın İlk Brunch’ı

Kutlama yapılan uzun bir gecenin ardından yeniden canlanmak ve yeni yıla leziz bir başlangıç yapmak isteyenler için 1 Ocak 2010 tarihinde Azzur’da muhteşem bir brunch sunulacak. 11.30 – 15.00 saatleri arasında düzenlenen brunch’ta Türk ve dünya mutfaklarından örneklerin yanı sıra zengin tatlı çeşitlerini de deneyebilirsiniz. Ayrıca, çocuklar kendileri için hazırlanan özel oyun odasında eğlenirken, büyükler baş başa brunch’ın keyfini çıkartabilirler.

Kişi başı 85.00 TL, KDV dahil. 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz, 7-12 yaş % 50 indirimli.

Yılbaşı Konaklama Paketi

Mövenpick Hotel Istanbul, yeni yılı şehrin dinamik siluetine nazır modern ve seçkin bir ortamda karşılamak isteyenler için özel Yılbaşı Konaklama Paketi hazırladı. Konaklama paketinde 31 Aralık tarihinde superior odada iki kişi konaklama, AzzuR Restaurant’ta açık büfe kahvaltı, fitness center, kapalı havuz, sauna ve jakuzinin ücretsiz kullanımı ve ücretsiz otopark bulunuyor. Çift kişilik superior odada gece başı KDV hariç 99 Euro, yeni yılın ilk brunch’ı dahil konaklama paketi ise iki kişi için KDV hariç 153 Euro.

Yılbaşı rezervasyonları için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails