16 Aralık 2009

Yeni Yılı Yeniliklerle Karşılayın...




The Marmara Taksim’de Yeni Yıla Yeni Başlangıçlar

Yeni yılı şehrin parlak ışıklarını izleyerek, boğazın eşsiz manzarasında ve tarihi yarım adanın güzelliklerini yaşayarak karşılamak isteyenler için en doğru adreslerin başında The Marmara Taksim yer alıyor. The Marmara Taksim yeni yılı yeni başlangıçlarla karşılamak isteyen misafirleri için yılbaşı gecesine özel bir paket sunuyor.




31 Aralık gecesinde yılbaşı coşkusunu İstanbul’un kalbinde yaşamak isteyenler için The Marmara Taksim yılbaşı paketinde; Deluxe City manzaralı odada konaklamadan Tuti Restaurant’ta bruch’a, Gym ve Türk Hamam’ının ücretsiz kullanımından otelin tüm tesislerinde geçerli olacak yüzde 15 indirim imkânına kadar birçok hizmeti bir arada sunuyor.

Yılbaşı gecesini özel kılmak isteyen otel misafirlerine sunulan yılbaşı paketinin bedeli ise tek kişi 135, çift kişi ise 145 €.

The Marmara Taksim’in nefes kesen manzarası ile her daim ön planda olan tesis Panorama Restaurant’ta ise 31 Aralık akşamı doyumsuz bir yılbaşı gecesi yaşanacak. Otelin 20. katındaki restoranın saat: 20.00de kokteylle başlayacak eğlencesinde misafirler şampanyalı kokteyl ile karşılanacak. Yedi çeşitten oluşan yılbaşı menüsündeki muhteşem lezzetler canlı orkestra müziği ve sınırsız yerli içki eşliğinde sunulacak. Gecenin sonunda DJ eşliğinde müziğin ritmi artacak ve sabahın ilk ışıklarına kadar dans devam edecek.

En Lezzetli Yılbaşı Hediyesi: The Marmara “Çikolata Sepetleri”





Yılbaşının yaklaşması ile birlikte başlayan hediye seçme telaşı The Marmara Taksim’in yılbaşına özel hazırladığı “Çikolata Sepetleri” ile tatlı bir telaşa dönüşüyor. Yeni yılın eğlenceli havasını, özel reçetelerle hazırlanan çikolata lezzetlerinde yaşatan The Marmara Taksim “Çikolata Sepetleri” birçok farklı alternatif ile yılbaşının en lezzetli hediye alternatifi.

The Marmara Taksim misafirleri özel ambalajlarda hazırlanan sepetlerin yanı sıra The Marmara’nın yıllardır vazgeçilmez olan kutu çikolatalarını da sevdikleri için hediye olarak kendi zevklerine göre seçebiliyorlar.

Birbirinden güzel 12 ayrı yılbaşı hediye paketi seçeneği içerisinde bitter ve sütlü çikolata çeşitleri, Spesiyal çikolata ve pralinler, Trüf çikolatalar, çikolatalı lokumlar, drajeler, prenses badem, çikolatalı gofretler, zencefilli kurabiyeler bulunuyor. Ayrıca otel misafirleri hediye içeriklerine kendileri karar verdikleri hediye paketlerini de oluşturabiliyorlar.

Farklı boy ve içeriklerde hazırlanan The Marmara Taksim “Yılbaşı Sepetleri”nin fiyatları 175 –450 TL arasında değişiyor.




Yeni Yılın En Şık Sofrası Pierre Cardin’den…





Pierre Cardin, porselen, bone china, çatal bıçak ve cam ürünleriyle yılbaşı masalarınıza hayat veriyor. Yeni yılda sevdikleriniz için özenle donatılmış sofralarda Pierre Cardin koleksiyonunun gold tonları ağır basıyor.

Yılbaşı sofralarınızı altın gibi parlatacak, gecenin önemini ve büyüsünü yansıtacak “golden” koleksiyonuna, altın rengiyle detaylandırılmış çatal bıçak takımı eşlik ediyor. Golden ışıltısıyla uyum içindeki altın yaldızlı cam ürünleri yılbaşının baş döndürücü güzelliğiyle birleşiyor.

Sevdiklerine yılbaşında unutulmaz ve kalıcı bir hediye vermek isteyenler için Pierre Cardin en doğru adres… Yeni yıl hediye seçenekleri arasında yer alan kahvaltı setleri, çay ve kahve takımları özel siyah kutusunda sizleri bekliyor.

Hediye seçenekleri arasında yer alan porselen ve bone china takımları 895-1.245 TL, çatal bıçak takımları 465-599 TL, cam kadehler 28 TL, şarap şişeleri 110 TL lik fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sevdiklerinizle unutulmaz bir yılbaşı yaşamak istiyorsanız Pierre Cardin ürünlerini bulabileceğiniz seçkin züccaciye mağazalarına uğramanızı tavsiye ediyoruz…




GELENEKSEL YILBAŞI YEMEĞİNİZİ BU SENE HOTPOINT-ARISTON OPENSPACE FIRINDA PİŞİRİN!
 
Diğer fırınlara göre daha geniş bir hacim ve esnek kullanım sağlayan Hotpoint-Ariston “Openspace”, 70 litre iç hacmi ve aynı anda 4 seviyede pişirme özelliği ile kalabalık misafirlerinize yeni yılın ilk yemeğini hazırlamanızda en büyük yardımcınız olacak.




Tüketicilerine sunduğu akıllı çözümler ve yenilikçi ürünleri ile geleneksel beyaz eşya anlayışını değiştiren Hotpoint-Ariston’un dünyaca ünlü Japon tasarımcı Makio Hasuike imzalı fırını Openspace, tek seferde birçok yemeği mükemmel şekilde pişiriyor. Isı geçirmeyen özel separatörü sayesinde Hotpoint-Ariston Openspace, mutfaklarda hayal edilebilecek maksimum fonksiyonellik için “ana” ve “küçük” bölme olmak üzere iki ayrı fırına dönüşüyor. Böylece, değişik yemekler, tat ve kokuları birbirine karışmadan pişirilebiliyor.

Hotpoint-Ariston Openspace ile kalabalık misafirler için aynı anda 4 tepside pizza hazırlanabiliyor veya tek seferde çok hacimli yemekler pişirilebiliyor. Openspace’in “Extra Large” bölmesinde en ideal yemekler için 6 standart 4 otomatik olmak üzere 10 farklı pişirme programı bulunuyor. Openspace’in otomatik ekmek programında sadece 1 saat gibi kısa bir sürede tüm ailenin 1 haftalık ihtiyacını karşılayabilecek ekmek pişirilebilirken, tüm bunlar A enerji sınıfı kullanılarak gerçekleştiriliyor.

60x60 santimetre boyutlarındaki standart bir ankastre fırına göre “ekstra iç hacim” özelliği bulunan ve aynı anda 4 seviyede yemek pişiren Openspace, tam 70 litre iç hacme sahip. Yılbaşı gecesi evinde kalabalık misafir ağırlamak isteyenler, mutfaktaki en büyük yardımcıları Openspace’leri tüm Hotpoint-Ariston yetkili satış noktalarında bulabiliyor…


Bu kış sofralar Villeroy & Boch My Winter ile Isınacak


Dünyanın en ünlü ve en prestijli sofra ürünleri markası Villeroy & Boch, geçen sene tüketicilerin beğenisine sunduğu ve büyük beğeni toplayan My Winter sofra serisi ile zarafet ve tasarımı yılbaşı sofralarında buluşturmuştu. Geleneksel yılbaşı motifleri ile modern renklerle bir araya getiren My Winter, şimdi bu temayı zenginleştiren yeni deseni ile görkemli ve sıcak yılbaşı ziyafetlerine konuk olacak.






2009 koleksiyonunda yenilenen My Winter, yeni desen tasarımı ve dekorasyon amaçlı ürünleri ile romantik, nostaljik ve uyumlu ruhunu yeniden gösteriyor.

Koleksiyonu zenginleştiren My Winter Forest’ın romantik kış ormanı desenleri , sincap, tavşan, geyik gibi vahşi hayvanları yeni yıl motifleri ile harmanlayan bir tasarım ortaya koyuyor.


Çekici “Yeni yıl” kırmızısı ile renklenen My Winter Koleksiyonu masaları olduğu kadar yılbaşı ağaçlarını ve partilerini de şenlendirecek. Dekoratif amaçlı objeler ve ışık düzenlemeleri ile zenginleşen bu seri, konuklarınıza unutamayacakları bir yılbaşı partisi hazırlamanız için yeni imkanlar yaratıyor.

Villeroy & Boch klasiklerinden biri haline gelmiş olan Country Heritage’da sunulan form ve biçimlerle tasarlanan My Winter , County Heritage ile kombine edildiğinde muhteşem bir sonuç veriyor. Sıra dışı kenar tasarımları , prüzsüz yüzeyi ve kabartmalarıyla nostaljik bir atmosfer yaratan Country Heritage’ı da tek başına yılbaşının klasik renkleri kırmızı ve yeşil aksesuarlar ve teksitil ürünleri ile tamamlayarak, sıcak ve şık bir yılbaşı sofrası hazırlayabilirsiniz.

Villeroy & Boch kalitesi ve zarafetini yıllarca eksiksiz yaşayacağınız My Winter Koleksiyonu, fine china porselenden üretiliyor ve litografi tekniği ile dekore edildiği için mikrodalga fırında ve bulaşık makinesinde güvenle kullanılabiliyor. Doğanın en çekici manzaralarından biri olan karla kaplı bir ormanı masalarda canlandıran bu koleksiyon, desenleri ve kırmızı, yumuşak bir yeşil ve açık bej renklerinin yarattığı göz alıcı bir görünüme sahip.

My Winter Forest teması ile zenginleşen My Winter serisini farklı şekillerde kombine ederek, geleneksel yılbaşı sofra düzenlemelerine uygun şölenler yaratabilirsiniz veya alacağınız tek bir mug, kek tabağı veya salata kasesi ile sevdiklerinize zevkli bir yılbaşı hediyesi sunabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Yeni header'ınız ve sayfa düzeniniz çok hoş olmuş. Daha ferah ve rahat okunuyor, elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler, beğenmene sevindik Ayşe ablacım...Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails