28 Aralık 2009

Yeni Yeni





MÖVENPICK HOTEL İSTANBUL’DAN


YILBAŞI HİNDİSİ...






Mövenpick Hotel Istanbul, yılbaşı gecesi aileniz ve dostlarınıza düzenleyeceğiniz ev davetinde sizleri hindi pişirme derdinden kurtarıyor. Geleneksel yılbaşı hindisi; iç pilav, kestane, patates, Brüksel lahanası, havuç, kereviz püresi, “gravy” ve yaban mersini sos ile sunuluyor.

Yılbaşı gecesi özenle hazırladıkları sofrada hem sevdiklerine muhteşem bir ziyafet çekmek hem de yorulmadan, strese girmeden gecenin keyfini çıkarmak isteyenler 0212 319 29 29’dan 5721’i arayıp sipariş verebilirler.

5 - 5.5 kg fırınlanmış bütün hindi 250 TL, KDV dahil.

Yeni Yılın İlk Brunch’ı...

Yılbaşı gecesinin yorgunluğunu atmak ve yeni yıla güzel bir başlangıç yapmak isteyenler için 1 Ocak 2010 tarihinde Mövenpick Hotel Istanbul’da 11.30 – 15.00 saatleri arasında muhteşem bir brunch sunulacak. Türk ve dünya mutfaklarından leziz örneklerinin sunulacağı AzzuR Restaurant’daki brunch’ta zengin tatlı çeşitlerini de deneyebilirsiniz. Ayrıca, çocuklar kendileri için hazırlanan özel oyun odasında eğlenirken, büyükler baş başa brunch’ın keyfini çıkartabilirler. Kişi başı KDV dahil 85 TL, 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklar için % 50 indirimlidir. 

Tel: 0212 319 29 29





Yeni yıl sofralarında şarap sihri:  Sihirli Şarap Tutucu





Yeni yıl sofraları bu yıl, buldumbuldum.com ile sihirli bir şova tanık oluyor! Yer çekimine meydan okuyan Sihirli Şarap Tutucu ile şarap şişesi adeta havada asılı gibi duruyor. Yarattığı optik yanılsama ile görenleri hayretlere düşüren bu ürün buldumbuldum.com’da 49,9 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Görkemli yeni yıl sofraları bu yıl ilginç bir sihre tanık oluyor. Yer çekimine meydan okuyan tasarımı ile Sihirli Şarap Tutucu görenleri kendine hayran bırakıyor. Nikel kaplama zincirleriyle masanın “Harry Potter”ı olan bu Sihirli Şarap Tutucu buldumbuldum.com’da 49,9 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Denge prensibi üzerine kurulu olan Sihirli Şarap Tutucu yarattığı optik yanılsamayla şarap şişesini havada uçuyormuş gibi gösteriyor. Oysa bu zincir aslında sadece bir şarap şişesi tutucusu. Hemen hemen bütün şarap şişelerine uygun olan bu sihirli zincir, şarap seven kişiler için nadide bir ürün. Sofralarda sihrin estetiğini oluşturmak ve bu ürünü kaçırmamak için acele etmekte yarar var.

Hayata renk katacak en ilginç ürünleri müşterilerine sunan buldumbuldum.com, bu ürünüyle de tasarım dünyasına yenilikler katıyor. Birçok konuda en farklı çözümleri renkli ürünlerle sağlayan buldumbuldum.com, yeni yıl hediyeleri için de yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor.



Cafe Crown Cafe'lerde yeni yılın tadı
Çikolata Volkan Kek






Cafe Crown Cafe, yeni yıl heyecanının sardığı Aralık ayı için yepyeni bir lezzet hazırladı. Çikolata Volkan Kek’in yanında içeceğiniz spiced chai latte veya damla sakızlı latte soğuk Aralık günlerini ısıtacak

Cafe Crown, yeni yılın telaşının başladığı günlerde mönüsünü yeni tatlarla süsledi. Cafe Crown, kış dönemine çikolata fondü, çikolatalı muzlu pasta, bol çikolatalı profiterollü pasta ve Çikolata Volkan gibi yeni tatlarla giriyor.

Yeni yıl heyecanın başladığı Aralık ayında Cafe Crown’un önerisi Çikolata Volkan Kek… Krem şanti ve pudra şekeri ile birlikte sunulan bol çikolatalı sıcak kek Çikolata Volkan Kek’in yanında ise spiced chai latte veya damla sakızlı latte öneriliyor. Tarçın ve baharatlı chai şurubuyla hazırlanan spiced chai latte, yoğun ve leziz tadıyla Çikolata Volkanı’na eşlik edecek.

Damla sakızlı latte ise çok sevilen damla sakızının latte ile birleşiminden oluşuyor. Bu ürün ise kış aylarında damağınızda nefis bir Ege tadı bırakmayı vaat ediyor.





YENİ YIL KEYFİNİZE EŞLİK EDECEK

YENİ BİR ANLAYIŞ, YENİ ŞARAP
“VİNKARA”




Şarap severlerin yeni markası “ Vinkara”, şaraba yeni bir anlayış ve bakış açısı kazandırıyor. Şaraplarıyla daha çok kişinin yaşantısına mutluluk ve keyif katmayı hedefleyen Vinkara, kolay içimli, zengin aromatik özelliklere sahip kırmızı şaraplarıyla yılbaşı keyfinize eşlik etmeye hazırlanıyor.

Kutlama, sevgi, macera, rahatlama, sağlık, dinlenme, paylaşma, tatma, keşfetme, keyif gibi birçok yaşamsal duyguya ve hayatın her kesitine eşlik eden Vinkara, 2010 yeni yıl heyecanını keyifle ve yepyeni bir anlayışla paylaşmayı hedefliyor.

Yeni yılın eğlenceli, dinamik ve keyifli atmosferini tamamlamayı hedefleyen Vinkara, yılbaşı davetleri, aile toplantıları ve tüm sevdikleriniz için mükemmel bir hediye alternatifi olarak da öne çıkıyor.

Şaraba yeni bir anlayış ve bakış açısı kazandırmayı hedefleyen, şarap severlerin yepyeni markası Vinkara, şarabın daha çok kişinin hayatına girmesine ve daha çok anı zenginleştirmeye odaklanıyor ve bu amacı doğrultusunda elbette ilk önceliği şarabının kalitesine veriyor. Ankara’nın Kalecik ilçesinde 55 hektarlık bağ ve bağ alanı içinde yer alan modern üretim tesisindeki tüm çalışmalar, amaçlanan dünya standartları kalitesinde, dünyaca kabul görmüş önolog Mr. Marco Monchiero’nun danışmanlığında yürütülüyor. Vinkara, sunduğu ürünlerin geniş kitlelere ulaşması için, satış ve pazarlama çalışmalarını da her geçen gün daha da genişletiyor.


Her yudumunda sizi zorlamayan, yormayan, içimi kolay Vinkara kırmızı şarap lezzetleri…

Vinkara Kırmızı - Beyaz, Vinkara Quattro ve Vinkara Doruk olmak üzere 3 seriden oluşan portföyünde 11 farklı şarap yer alıyor. Zengin aromatik özellikleri ile duayenlerden tam not almayı başaran Vinkara’nın 7 kırmızı şarabı soğuk kış günlerinde iç ısıtan bir keyifle hayata eşlik ediyor.

Vinkara Kırmızı genç ve kendini daima genç hisseden, dinamik yaşayan, partileri, eğlenmeyi, yeni dostluklar kurmayı seven kişilerin, yılbaşı partisinde ya da farklı beğenilerin buluştuğu büyük yılbaşı organizasyon ve davetlerinde, damaklarına keyifle dokunacak özellikleri barındırıyor. Kırmızı meyveler ile zenginleştirilmiş aroması ile Anadolu’nun en değerli şaraplık üzümlerinin ayrıcalıklı buluşmasını sunuyor. Güncel fiyat bilgisi; 12,40 TL

Vinkara Quattro Kırmızı, Öküzgözü – Boğazkere ve Alicante’in güzel bir birleşimi… Yemeklerle uyum sağlayan, sohbet ortamlarına keyifle eşlik eden, zengin aromatik özellikleri ile, dengeli ve damakta kalıcı lezzetler sunuyor. Her türlü sofrada farklı birçok yemek ile ikram edilebilen yumuşak içimli Vinkara Quattro Kırmızı yılbaşı sofralarına uyumla eşlik ediyor. Güncel fiyat bilgisi; 19,50 TL

Vinkara Doruk serisi, şarabın özü olan üzümün karakteristik lezzetini öne çıkaran Vinkara Doruk Kalecik Karası, Boğazkere, Öküzgüzü, Cabernet Sauvignon ve Öküzgözü&Boğazkere yılbaşı gecesinde daha seçici damakların tercihi… Güncel fiyat bilgisi; 23 TL

Vinkara şaraplarını gördüğünüzde mutlaka tanıyacaksınız. Çünkü Vinkara şarabı sadece şarap olduğu için, eğlenmek için, dinlenmek için, sağlık için, paylaşmak için, kutlamak için, yani yaşamda keyifli bir an, birkaç yudum yakalamak için üretiyor.






Yılbaşı hindisi Kemal Kükrer soslarıyla daha lezzetli





Evde kutlanan yılbaşıların en büyük cazibesi kuş sütünün dahi eksik olmadığı mükellef sofralardır.Yılbaşı sofralarının geleneksel yemeği ise hindidir. Bu yılbaşı Kemal Kükrer soslarıyla pişirdiğiniz hindiyle misafirlerinize unutamayacakları bir lezzet sunabileceksiniz.

94 yıldır sofralara lezzet katan Kemal Kükrer’in gurme ürünleri yenilenmiş logo, etiket ve özel tasarım ürünü olan 500 ml ’lik şişeleriyle büyük marketlerde tüketiciyle buluşuyor. Gurme yelpazesinde yer alan balsamik, üzüm, elma, nar, limon+sirke (çeşnili) hurma ve vişne sirkesi; acı sosu ve soya sosu, nar, elma ve erik ekşisi, ve sarımsak sosu yenilenen şişe ve tasarımı ile bu yılbaşında yemeklerinizde farklı tatlar geliştirmeniz için en büyük yardımcınız olacak. Kemal Kükrer Yılbaşı mönüsü hazırlarken maharetli olan kim, siz mi yoksa Kemal Kükrer mi, kestirmeniz zor olacak. Kemal Kükrer sos ve sirke çeşitleriyle hazırlayacağınız salata ve mezeler ise yılbaşı sofranıza nefaset katacak.


Kemal Kükrer’den fırında soslu hindi tarifi

Hindiyi az tuzlu suda yumuşayana kadar kaynatın. Suyunu süzdükten sonra fırın tepsisine yerleştirin. En ufak boy yoğurdu bir su bardağı hindi suyu ve yarım su bardağı zeytinyağıyla iyice çırptıktan sonra içine bir bardak Kemal Kükrer Soya Sosu, yarım çay bardağı Kemal Kükrer Nar Ekşisi, bir yemek kaşığı Kemal Kükrer Balsamik Sirke, bir tatlı kaşığı Kemal Kükrer Sarımsak Sosu, bir yemek kaşığı Kemal Kükrer Limon Suyu ve ince dilimlenmiş bir büyük boy soğanı ilave ederek iyice karıştırın. Sosu hindinin üzerine yavaş yavaş dökün. Üzerine kekik ve karabiber serpmeniz önerilir. Hindiyi yarım saat orta ateşte fırında pişirmeniz yeterlidir.



Kara Efe standlarına uğrayın, hediyelik Kara Efe’nizin üzerine yılbaşı mesajınızı ücretsiz yazdırın


 Yılbaşında, Kara Efe’nin etiketinde sevdiğinizin ismi olsun






Efe hayatımıza girdiğinden beri en güzel dost meclislerinde, en şık toplantılarımızda ve en özel günlerimizde hep yanımızda olduğu gibi bu yıl da en şık yılbaşı sofralarında baş köşedeki yerini alıyor. Efe Yaş Üzüm Rakısı, Kara Efe(Efe 3 Distile), Efe Klasik, Efe Organik ve Sarı Zeybek her zevke uygun yılbaşı sofralarına lezzet katacak. Kara Efe’nin etiket sürprizi ise tam yılbaşı coşkusuna göre.

Türkiye’nin ilk 3 kez distile rakısı Kara Efe isme özel etiketiyle, rakıseverler için unutulmaz bir yılbaşı hediyesi olacak. Hediye etmek istediğiniz kişinin ismine özel olarak hazırlattığınız etikete o güne özel mesaj yazabiliyorsunuz. Bu özel uygulamadan yararlanmak isteyenlerin 20 Aralık’a kadar her Cumartesi-Pazar İstanbul’da Ataşehir ve Beylikdüzü 5 M Migros, İzmir Mavişehir Migros, Ankara’da donüşümlü olarak Beysupark Migros ve 5M Migros AVM’ lerdeki Kara Efe etiket standını ziyaret etmeleri yeterli olacak. Ayrıca İstanbul Ankara ve İzmir’deki Kara Efe standları 21 Aralık’tan 3 Ocak’a kadar kesintisiz olarak sizleri bekliyor olacak. Sadece 1 dakikada hazırlanan kişiye özel etiketi dilerseniz bizzat kendiniz, dilerseniz Efe yetkilisi yardımı ile oluşturabilirsiniz.

Ayrıca yılbaşı gecesi Efe’nin tüm beğenileri karşılayacak her damak tadına özel rakıları sofralarınızı şenlendirecek. Efe Yaş Üzüm, nefis yaş üzümlerden üretilen, her içenin kendine özel tatlar keşfettiği Türkiye’nin ilk yaş üzüm rakısı. “İlk Aşk” konseptiyle yaş üzümle rakının ilk buluşmasını tanıtımında kullanan Efe Yaş Üzüm’le yılbaşı gecesi siz de güzel saatler geçireceksiniz.

Efe Klasik, Aydın Boysan’ın tadım testleri sonunda “Rakı Budur” dediği ve kısa zamanda Türk halkının gönlünde taht kuran bir rakı. Yılbaşı gecesi arkadaşlarınızla ve dostlarınızla toplandığınızda eğer rakıya ait her şeyi bir arada görmek istiyorsanız Efe Klasik de o masada mutlaka yerini almalı.

Efe Organik Rakı, organik ürün tüketimi konusunda duyarlı yılbaşı sofralarının baş tacı olacak.

Sarı Zeybek ise meşe fıçılarda dinlendirildiği için pırıltılı açık sarı olan rengi, su ile karıştırıldıktan sonra alıştığımız rakı beyazı kıvamına dönüşen özel bir lezzet. Cumhuriyet dönemi rakı sofralarının zarafetini günümüze taşıyan Sarı Zeybek yılbaşı sofralarında da şıklığı ile göz dolduracak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails