1 Aralık 2009

Yeni Yeni



ETİ Crax’tan “Atıştırmalık” internet!
 
Atıştırmalık internet sitesi www.craxla.com, “Eğlencenin Merkez Üssü” olmaya hazırlanıyor. Kullanıcıların değişik zevklerine hitap eden site, kişiselleştirilebilir içeriği ile internette kendi alanınızı oluşturmanıza imkân sağlıyor.




Yaz aylarının başında kullanıma açılan www.craxla.com, farklı içeriği ve kişiselleştirilebilir özellikleri ile dikkat çekiyor. “Atıştırmalık Internet” craxla.com, kullanıcılara modadan eğitime, teknolojiden spora kadar dopdolu bir içerik sunarken, kullanıcıların kendi ilgi ve zevklerini paylaşmalarına da fırsat veriyor.


ETİ Crax tarafından hayata geçirilen www.craxla.com sitesi, zengin içeriğinin yanı sıra üyelerine sürpriz hediyeler ve kontör de kazandırıyor. Üyelerin kişisel sayfalarını oluşturup yönetebilme, site içi ve dışı paylaşımları kolay bir şekilde yapabilme imkânları, üyeler arası sosyalleşmeye olanak tanıyor. Sitenin araç çubuğu olarak bilgisayara indirilmesi de eğlenceye, sürprizlere olan mesafeyi tek “tık”a indiriyor.

Craxla.com internet üzerindeki en güzel, en komik, en ilginç sayfalara bir tıkla, hemen ulaşmaya olanak tanıyor. Bunun için de yapılması gereken tek şey araç çubuğunun sol üst köşesinde bulunan CRAX’LA butonuna tıklamak. Bu butona her tıklayışta yeni bir sayfa açılıyor.

Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin aktif olduğu platformda 3 ayda 25 bini aşkın kişi kendi internet dünyalarını yarattı. Yaşayan site www.craxla.com her geçen yeni üyeleriyle internette alanını genişletmeye devam ediyor.




İstanbul'un En Önemli Simgelerinden Biri Olan Galata Kulesi Milka ile Tatlandı!


Milka, Çikolata Festivali çerçevesinde 6 metre 20 santim yüksekliğinde dünyanın en uzun çikolata heykeli olarak Galata Kulesi’ni yaptı… Guinness’e koşan dünyanın en uzun çikolatadan Galata Kulesi 5 kişilik ekip tarafından 25 günde tamamlandı…




Dünyanın en yumuşak lezzetli çikolatasını sunan ve kalpleri yumuşatan bol sütlü Milka, dünyanın en uzun çikolata heykeli Galata Kulesi’ni çikolata tutkunları ile İstinye Park’ta gerçekleştirilen Milka Çikolata Festivali’nde buluşturdu.

Ziyaretçilerin büyük ilgisi ile 29 Kasım 2009, Pazar günü 13.30’da gerçekleştirilen dev heykelin açılışını Kraft Gıda Türkiye İnsan Kaynakları ve İletişim Direktörü Şemsettin Gelgen ile birlikte Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yaptı.


“Eğlencenin Merkez Üssü” olarak hizmete giren paylaşım sitesi, diğer sosyal ağlardan farklı olarak pekçok yeniliği de kullanıcılarına sunuyor. Video ve belge paylaşımına olanak tanıyan www.craxla.com adresinde oluşturulan kategoriler, üyelerin istediği içeriğe daha kolay ulaşmasına olanak tanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails