1 Aralık 2009

Yakın Markajımızdakiler / Yemek Yarışması


GELENEKSEL “TÜRKİYE’NİN KEYVENİ’Sİ ARANIYOR YARIŞMASI” BAŞLIYOR…


Türkiye’nin önde gelen hazır yemek firmalarından Keyveni, kendi isminin anlamından yola çıkarak düzenlediği “Türkiye’nin Keyveni’si Aranıyor Yarışması”nın bu yıl ikincisi düzenleniyor.




Saklı tatları ve gizli ustaları bulmak için düzenlenen yarışmaya katılım için başvuru 1 Aralık 2009 – 2 Ocak 2010 tarihleri arasında yapılacak.

2 Ocak’a kadar yarışmaya başvuran yemek ustaları, hem 1.000 YTL’lik ödülün sahibi olma, hem de bir Keyveni olarak tarifini ismi ile birlikte yayınlatarak çocuklarına bir hatıra bırakma şansına sahip olacaklar.

Anadolu’da yüzlerce yıldır “mutfağın sahibi, iyi yemek yapan usta” anlamına gelen Keyveni kelimesi, yarışmanın da ana fikrini oluşturuyor. Her ailede, yıllardır Anadolu’nun geleneksel lezzetlerini sofralarımıza getiren bir “Keyveni” olduğu fikrinden yola çıkan yarışmanın ilki geçtiğimiz yıl düzenlendi.

Geleneksel Anadolu tariflerinin ve tatlarının günümüze uyarlanmış en özgün yorumlarının arandığı yarışma amatör ya da profesyonel tüm “Keyveni”lere açık. “En özgün Anadolu yemeği uyarlaması” tarifini yollayan kişiye verilecek 1.000 TL’nin yanı sıra, yayınlanmaya değer bulunan ilk 5 tarifin sahipleri de 500’er TL sahibi olacak.

Ayrıca değerlendirmeye kalan tarifler, sahiplerinin adları ile Keyveni Catering’in Kurumsal Dergisi “Keyveni Mutfağı”nda ve Keyveni’nin web sitesinde yayınlanacak.

Böylece, bir Keyveni olarak çocuklarınıza bir hatıra bırakabileceksiniz. Ya da anneniz veya bir aile büyüğünüzün Keyveni ismini hak ettiğini düşünüyorsanız, onun ismini ve tarifini yayınlatarak tatlı bir sürpriz de yapabilirsiniz.

Yarışmanın katılım şartları ve katılım formlarına Keyveni’nin internet adresi http://www.keyveni.com/ ya da faks/e-mail yolu ile Keyveni Catering’den ulaşabilirsiniz.

Yarışma İletişim :

 
Tel: 0 212 320 57 60 (10 hat)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails