1 Kasım 2009

Yeni Yeni




Mevsiminde toplanan karadutlar Penguen kalitesiyle sofralarda


Penguen’den enfes karadut reçeli...



Türkiye konserve sektörünün öncü markası Penguen, zengin reçel çeşitlerine karadutu da ekledi. Mevsiminde toplanan karadutlar Penguen’in Avrupa standartlarında hijyenik üretim yapan tesislerinde yıkanıp ayıklandıktan sonra geleneksel damak zevkimize uygun şekilde hazırlanıp sağlıklı cam kavanozda sunuluyor.

Karadut meyvesi güçlü antioksidanlar içermesi yönüyle vücuttaki serbest radikalleri etkisiz hale getirerek bağışıklık sistemini güçlendirme özelliği taşıyor. İçerdiği flavonoidler sayesinde ise kalbi koruyor ve kan basıncını düşürüyor. Aynı zamanda yaşlanmayı geciktirici etkiye de sahip.

Karadutun faydaları bunlarla da kalmıyor. Halsizliği, aşırı yorgunluğu ve uykusuzluğu gidermede etkili olan karadut, kanı temizlediği için anemi hastalarına tavsiye ediliyor. Kronik sindirim sistemi rahatsızlıklarını gidermede rol oynayan karadutun mide salgısını artırdığı ve sindirim sitemini düzenlediği de biliniyor. Kronik gastrit ve hepatit tedavisi görenlere, ağız veya boğaz enfeksiyonu yaşayanlara de önerilen karadut saçların ve dişlerin güçlenmesinde etkili.

İçindeki bol karadutla keyfinize keyif katacak Penguen Karadut Reçeli’ni başta kahvaltı öğünü olmak üzere günün her saatinde keyifle yiyebilir ya da onunla tatlılarınıza ekstra lezzet katabilirsiniz. http://www.penguen.com.tr/




SEÇKİN YAŞAMIN VODKASI; BELVEDERE...




Dünyanın en üstün Premium yüksek kaliteli lüks vodkası olan Belvedere Vodka seçkin yaşam tarzına sahip vodka meraklılarının zevkine hitap etmektedir. Polonya menşeyli olan, saf ve özel niteliklerini Dankowskie Gold Rye çavdarı ve artezyen kuyusunun saf suyuyla üretilen Belvedere , yumuşak , hafif tatlımsı ve ağızda kalıcı saf bir lezzete sahiptir. Belvedere Vodka ‘Vodka Masters’ yarışmasında en çok ödül alan marka oldu. Belvedere Vodka IX. Yoğun ve Maceration Yumuşatılmış Lezzetler Alanında 8 ödül kazandı.Belvedere Vodka, 5 farklı süper premium votkasının, ‘The Spirits Business’ tarafından düzenlenen, New York’ta gerçekleşen ‘Vodka Masters’ yarışmasında 116 vodka markası arasında Doğu Avrupa Lezzet,tasarım ve ambalaj kategorilerinden toplam 8 madalya kazandı.



D’ALFREDO’DAN İTALYAN TADINDA ENFES LAZANYA



Makarna sevenlerin gözdesi Lazanya, D’Alfredo’nun yeni ürünü Lazanya ile çok kolay yapılabilecek.




Börek tadında enfes bir lezzet D’ Alfredo Lazanya hem lezzetli hem de doyurucu. Damak tadınıza uygun olarak taze taze üretilip size sunuluyor. İki lazanya dilimi arasına istediğiniz sebzeleri koyup binbir çeşit tat elde edip, sofranızı ziyafete dönüştürebilirsiniz.

D’ Alfredo Lazanya’yı evinizde çabucak hazırlayıp afiyetle yiyebilirsiniz. Tamamı İtalyan teknolojisi ile tasarlanan ithal makinelerde üretilen kısa zamanda beş yıldızlı otellerin ünlü şefleri tarafından da büyük ilgi gören Pasta D’Alfredo’nun özel ürünlerini, size en yakın Cafe, Restaurant, Otellerde deneyebilir ya da kaliteli ürün satan yerel ve ulusal marketlerden edinebilirsiniz. Pasta D’Alfredo artık Metro raflarında…
www.dalfredo.com




Türkiye ‘Pizzada Kumru Lezzeti’ ile Tanışıyor !


Ülkemizin en lezzetli pizzalarını hazırlayan Domino’s Pizza’da yenilikler bitmiyor. Yenilikçi vizyonu ile müdavimlerini şaşırtmayı seven Domino’s Pizza, yeni çeşitleri ile pizzaseverlerin gönüllerini fethetmeye devam ediyor. İzmir’in sevilen lezzeti kumruyu geleneksel pizza lezzetine katarak yarattığı ‘Kumru Pizza’yı ilk olarak İzmirlilere sunan Domino’s Pizza, aylık 6.800 satış adedi ile rekor kıran ‘Kumru Pizza’yı Türkiye’deki 118 şubesinde satışa sunuyor.




Geleneksel ve modern lezzet anlayışının birleşimiyle oluşan Kumru Pizza, sucuk, salam, sosis ve domatesin üzerine konulan dil peyniriyle susamın harika birlikteliğini yansıtıyor. Pizzaseverleri serin sonbahar günlerinde İzmir meltemi ile ısıtmaya hazırlanan Kumru Pizza, ekonomik bir kampanya ile satışa sunuluyor: İki kişilik orta boy Kumru Pizza ve 1 Lt. Coca Cola sadece 12,90 TL’ye tüm Domino’s Pizza şubelerinde pizzaseverleri bekliyor.

2007 ve 2008 yıllarında iki kez üst üste “Dünyadaki En İyi Domino’s” seçilen Domino’s Pizza Türkiye, pizzalarının yapımında her zaman en taze ve en sağlıklı malzemeleri kullanıyor. Üstelik Türkiye’nin neresinde olursanız olun, pizzanızın lezzeti asla değişmiyor. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren Domino’s Pizza, ANINDA BEDAVA garantisi de sunuyor. ANINDA BEDAVA garantisi kapsamında, eğer 30 dakika içerisinde siparişiniz teslim edilmezse siparişinizdeki bir pizzanın ücreti alınmıyor.



JACOBS’UN ÖDÜLLÜ KAHVE KEYFİ “SOFA TUR” AVRUPAYI DOLAŞIYOR!


Jacobs, Guinness rekorlar kitabına giren dünyanın en büyük kanepesi ile keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor…







Tüm dünyada kalitesi ve karşı konulmaz tadı ile kahve severlerin dünyasına lezzet katan Jacobs, Guinness rekorlar kitabına giren dünyanın en büyük kanepesi ile keyifli anlar yaşatıyor. 2008 yılından bu yana düzenlenen, pek çok Avrupa ülkesinde gerçekleştirilen geleneksel Sofa Tour etkinliği bu kez Almanya’da 20 şehirde dünyanın en büyük kanepesi ile gerçekleştiriliyor. Jacobs, Sofa Tur ile şehrin sokaklarını koca bir oturma odasına çevirirken, insanları keyifli bir kahve sohbetine de davet ediyor.

Jacobs’un, her yıl Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde insanları eğlenceli bir ortamda buluşturmak ve keyifli anlar yaşatmak amacıyla düzenlediği “Sofa Tour” aktivitesi devam ediyor. Etkinlik çerçevesinde kahve tarihini içeren müze gezisinin yanı sıra 40 adet kanepe, gün boyu devam eden kahve ikramı ve keyifli kahve sohbetleri katılanları kahvenin büyülü dünyasına götürüyor.

İtalya’da tasarım ödülü kazanan yeşil renkli dev kanepe içinde yer alan kahve müzesi ziyaretçilerini kahvenin büyülü dünyasına götürüyor. Etkinliğin en çok ilgi çeken köşesi olan kahve müzesi kahve tarihinden kahvenin yapım süreçlerine, en eski kahve makinesinden çeşitli kahve çekirdekleri ve görsellerine kadar birçok bilgi ve objeyi barındırıyor.

Dünya kahve pazarının en önemli oyuncularından Jacobs, şehir şehir dolaştırdığı yeşil kanepesi ile insanlara eğlenceli anlar yaşatıyor. Jacobs, getirdiği yenilikler ve düzenlediği aktivitelerle kahve tutkunlarının dünyalarını daha keyifli hale getirmeye devam edecek...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails