16 Kasım 2009

Bayrama Özel...


Mövenpick Hotel Istanbul’da Bayram Keyfi...

Kurban Bayramı’nda İstanbul’u ziyaret amacınız ister ailenizi ya da arkadaşlarınızı görmek, ister gezmek olsun Mövenpick Hotel Istanbul şehrin güzelliklerinin tadını çıkarmanız için olağanüstü bir fırsat sunuyor.







26-30 Kasım 2009 tarihleri arasında geçerli olan bayram paketinde; superior odalarda iki kişi konaklama, AzzuR Restaurant’ta açık büfe kahvaltı, fitness center, kapalı havuz, sauna ve jakuzinin ücretsiz kullanımı ve ücretsiz otopark bulunuyor. Bayram süresince aromaslender, dört el masajı, sıcak çikolata masajı, altın masajı, Bali masajı, İsveç masajı gibi arındırıcı masaj terapilerinde % 25 indirim uygulanıyor.

Aileniz ve sevdikleriniz ile tatil keyfini yaşabileceğiniz bu özel fırsat tek ve çift kişilik odalar için gece başı KDV hariç 99 avro’dur. Aileleri ile aynı odayı paylaşan 7 yaşına kadar çocuklar ise ücretsiz konaklayabilirler.

Tel: 0212 319 29 29





Mövenpick Gourmet’den Bayram Çikolataları




Bayram’da dostlarınıza Mövenpick GourmeT’de satışa sunulan İsviçre’nin ünlü Lindt ve özel üretim Laderach çikolatalarını armağan ederek onlara tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz.

İçi oyuk truffle kabuğunu icat edip, patentini alan yenilikçi çikolata ustası Rudolf Laderach’ın tarifi el yapımı hindistancevizli, frenk üzümlü, şampanyalı, sütlü, siyah ve beyaz çikolatalı trufflelar, fındıklı çıtır pralin, çaylı, fıstıklı, frambuazlı cappuccinolu çikolatalar özel paketlerde satılıyor.

Hem lezzeti hem de görselliği ile ön plana çıkan Lindt çikolatalarının bayram için hediyelik altın rengi seçkin kutuları içinde sunulan, sürekli yeni tariflerle geliştirilen alkolsüz pralin çeşidi Swiss Tradition serisi de Gourmet’de bulunuyor. Baştan çıkarıcı çikolatalarının lezzetini ve bayramın tatlı coşkusunu sevdikleri ile paylaşmak isteyenler, her gün 08.00 – 22.00 saatleri arasında hizmet veren Mövenpick GourmeT’ye uğrayabilirler.

Lindt Çikolatası Kilosu 80 TL
Lindt Swiss Tradition 140 gr. 40 TL, 215 gr. 65 TL, 410 gr. 120 TL
Laderach Çikolatası Kilosu 160 TL

Mövenpick GourmeT: 0212 319 29 30.



Bayramın En Tatlı Alışverişi Swiss Gourmet'de…

Lezzet tutkunlarının adresi Swiss Gourmet’de birbirinden leziz şekerler, çikolatalar ve lokumlar sizleri bekliyor…



Ev yapımı taze hamur işleri, pastaları, çikolataları ile zengin peynir çeşitlerine sahip Swiss Gourmet, farklı hizmetleri ve lezzetleri ile İstanbullular’ın tercihlerinin başında geliyor.

Bayramların vazgeçilmez lezzeti şeker ve çikolatalar Swiss Gourmet’de sizleri bekliyor. Swiss Gourmet’nin özenle hazırladığı sade ve likörlü truffle’lar, vişneli, kestaneli, hindistan cevizli, kahveli, karamel, badem ezmeli, cevizli, sütlü çikolatalar, limonlu, mangolu ve böğürtlenli renkli çikolatalar ile şekerler bu bayramın daha tatlı geçmesini sağlıyor. Swiss Gourmet’nin özenle hazırladığı lokumlar ise bayramın geleneksel ikramı olacak.

Ayrıca özel davetleriniz için de Swiss Gourmet’ye bir gün önce telefon etmeniz yeterli. Sıcak ve soğuk kanepe çeşitlerinden, minik sandviçlere, dondurmalı tatlılardan çikolatalı fondüye kadar 35 çeşit lezzet Swiss Gourmet’de sizleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails