5 Ağustos 2009

Rafinera’dan sağlıklı Ramazan menüleri...


Patlıcan ve peynirli vejateryen ruloları, bezelye ve nane pestolu bonfileler... Acı çekmeden, istediğiniz her şeyden azar azar yiyerek, düzenli ve disiplinli bir şekilde zayıflama fikri kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi? Özellikle iş hayatında yoğun bir tempoyla çalışan profesyonellerin kurtarıcısı olan Rafinera, beslenme uzmanları ve gurme şeflerin önderliğinde hazırladığı menülerle, öğün atlama ve dengesiz beslenme gibi negatif süreçlerin önüne geçiyor.








Kişiye özel olarak tasarlanan ve adrese teslim edilen günlük menülerin popülaritesi hızla artıyor. Beslenme planı servisi olarak öne çıkan yapı, premium ve business line olmak üzere iki farklı servise sahip. Rafinera’yı ayrıcalıklı kılan en büyük özelliklerden biri de Ramazan’a yönelik yenilikçi programı... Ramazan’da iftar ile sahur boyunca 4 öğünden oluşan gurme Ramazan paketleriyle öne çıkacak olan Rafinera, hizmette sınır tanımıyor. Menüler kesinlikle katkı maddesi içermiyor ve taze ürünlerle hazırlanıyor. Müşterilerin tercih ettiği beslenme planına göre, o gün alınması gereken kalori miktarı belirleniyor ve buna uygun lezzetler yaratılıyor. Ramazan ayı dışındaki tüm servisler 3 ana ve 2 ara öğün olmak üzere toplam 5 öğünden oluşuyor. Kilo vermek isteyenlere ‘de-light’, toksinlerden arınmak isteyenlere ‘detox’, formda kalmak isteyenlere ‘fit&well’, anne adaylarına ‘mom to be’, sebze severlere ‘vegetarian’, kendi paketini oluşturmak isteyenlere ise ‘personel chef’ başlıklı beslenme planlarıyla hizmet veren Rafinera, müşterilerine ızgara patlıcan dilimleri içerisinde sote havuç ve sebzeli spagetti’den ızgara tavuklu mangolu taze ıspanak salatasına, cevizli kabak dilimlerinden limon ve ahududu aromalı muffinlere kadar birbirinden leziz seçenekler sunuyor.





6 farklı beslenme çözümüRafinera’nın hayata geçmesinde, şirketin kurucu ortaklarından Didem Altınbaşak Tulgan’ın büyük rolü var. Yatırımlara Ekim 2007’de başladıklarını söyleyen Tulgan, test döneminde 2 bin gün/öğün/kişiye servis yaptıklarını ve Rafinera lezzetlerinin bu kişilerden gelen feedback’ler doğrultusunda şekillendiğini belirtiyor. Nisan 2008’de 20’nin üzerinde farklı beslenme çözümünden 6 tanesini lanse eden Rafinera, istediği gurme lezzetleri her zaman bulamayan, benimsediği yaşam tarzını devam ettirmekte güçlük çeken kişilere sağlıklı ve dengeli beslenme planları organize ediyor. Rafinera’nın en önemli hedef kitlesi ise hiç şüphesiz işadamı ve işkadınları... Mutfak-operasyon ve yönetim bölümleri olmak üzere toplam 12 profesyonelden oluşan bir ekibi yöneten Tulgan, sağlıklı beslenmeyi yaşam stiline dönüştüren Rafinera’nın bu vizyonuyla Endeavor Derneği Türkiye Ofisi Yaz Ülke Jürisi’nin yaptığı değerlendirmede en başarılı 4 ‘Ülke Adayı’ndan biri olduklarını da sözlerine ekliyor. (0 212 323 30 10)

http://www.rafinera.com/



BhR


                                     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails